MLADI "HJU HEFNER" Ima 8 žena i ovaj problem sa komšijama
Foto: Printscreen/instagram

Artur Urso se nada da će napraviti veliko imanje sa svojih osam žena. Zbog raskalašnog načina života prvi put je dospeo na naslovnice magazina širom sveta kada je progovorio o svom protestu protiv monogamije i borbu za seksualne slobode.

Maneken i influenser venčao se s devet žena na jednoj ceremoniji, pre nego što je jedna od njih zauvek otišla. Morao je da napravi redosled kako bi rasporedio vreme sa svakom od njih kako bi ceremenoja, kako kaže, 'tekla prirodnim putem'.

Sada želi da izgradi kuću za sve svoje žene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

 

- Sve zahtevaju pažnju, nežnost i intimne odnose kao deo svakodnevice, a ja ne mogu učiniti više za jednu nego za druge - rekao je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

 

Artur kaže i da računi koje njegove ljubavnice gomilaju mogu da budu ogromni, ali on dodaje da je spreman da podnese troškove svog mnogobrojnog domaćisntva. Maneken živi luksuznim životom sa suprugama i upušta se u misiju stvaranja slobodnog prostora za ljubav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

 

Započeo je izgradnju životnog prostora za sebe i svoje supruge, inspirisan Plejbojevom vilom. Sada želi da stavi svoj pečat na imanje u Kaliforniji nazivajući ga 'kućom slobodne ljubavi'.

Meštani nisu zadovoljni neželjneom pažnjom koju bi mogao da izazove, prenosi "Daily Star".

Maneken je otkrio da je zid imanja vandalizovan i ispisan 'demonskom' porukom koja poručuje njemu i njegovim ženama da odu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

 

- Demonska porodica, odlazite, stenjite u paklu dan i noć, niste dobrodošli - pisalo je na zidu. Kao odgovor na škrabotine po zidu, obrušio se na kritičare koji su komentarisali njegov životni stil, rekavši im da želi 'mir'.

- Utvrdiću ko je to učinio i preduzeti odgovarajuće korake. Ne činim ništa loše gradeći dom za sebe i svoje žene. Samo želimo želimo da živimo u miru - poručio je Urso.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading