DEVOJKA GA IZBOLA, DUGOVAO 500.000 EVRA Ovaj rijaliti učesnik je hapšen zbog krađe u marketu, a za svoju decu je izjavio da su mu sekundarni problem
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Ivan Marinković pre nego što je postao rijaliti učesnik, javnost ga je znala kao muža pevačice Goce Tržan, sa kojom ima ćerku Lenu, a sa Gocom se sudi oko neplaćene alimentacije i duga od 500.000 dinara.

Kako pored Lene ima i sina Željka kog je dobio sa Miljanom Kulić, kog takođe ne viđa, nedavno je izjavio da su mu deca ''sekundarni problem''.

Printscreen

 

- Možda vama ružno zvuči, ali meni ne. To nije primarni problem, jer ja nisam odlučio da to tako bude. Moj problem koji imam sa ćerkom i sinom je sekundarni. Goca je ta koja potencira tu temu, kao i Miljana. Ona je ta koja je za Željkovog oca stavila N. N. osobu. Da je stavila mene kao oca, ja bih se posvetio tome - izjavio je za Kurir.

Inače je poznat po turbulentnom životu, pa je tako 2016. godine bio uhapšen zbog krađe u jednom marketu, kada je sa prijateljem uhvaćen sa robom u vrednosti od 12.000 dinara, a tada je priznao i da ima problem sa alkoholom, kao i da se lečio od zavisnosti.

Nije to bio poslednji put kada je završio u policiji. Naime, pre godinu dana intervenisala je policija na adresi gde Ivan živi sa devojkom Jelenom Ilić.

Printscreen

 

Odlaskom patrole na adresu utvrđeno je da se radi o učesniku rijaliti programa "Parovi" Ivanu Marinkoviću koji je imao povrede leve ruke nanete makazama od strane svoje devojke s kojom živi, a koja je takođe učesnik rijaliti programa "Parovi". Ivan i Jelena su se žestoko posvađali, a on je najpre verenici, navodno zadao tri-četiri udarca otvorenom šakom, šamarao je, a ona njemu ubodnu ranu makazama. Oboje su tada dobili zabranu prilaska, koji oni nisu poštovali jer su se posle incidenta pomirili i nastavili da žive zajedno.

ONI SU ODLUČILI DA SMRŠAJU UZ SUPER DIJETE Lepa Brena smršala 17 kilograma, ali su se druge javne ličnosti podvrgle skupom tretmanu

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cile

05.08.2022 11:56

Propalica i neizlečena pijandura bio i ostao fuuuuuj