OTKRIVAMO SVE DETALJE Parovi se ne vraćaju na male ekrane
Printscreen

Mada u programskoj šemi Hepi televizije duže od godinu dana nema rijaliti programa, izvesno je, sudeći po emisijama, nosiocima najveće gledanosti, da show, uz koji su milioni nalazili zabavu, i dalje nije u planu.

Printscreen

 

- Istina je da povećanje gledanosti dugujemo informativnom programu i segmentima u kojima smo se vise okrenuli edukaciji - kažu na Hepi televiziji.

Sad je već jasno da su vodeći ljudi Hepi televizije zasnovali program na kursu jakog informativnog programa, a najveću gledanost u prime time beleži emisija "Aktuelnosti", koja je kroz prizmu operacije u Ukrajini ogolila poteze Zapada, ali i mnogih obaveštajnih službi, te je gledaocima približeno sve što se dešavalo nama iza leđa, odnosno, kako su se u tajnosti i u uskom krugu svetskih lidera krojile sudbine Balkana i šire.

Printscreen

 

Nekad prepoznatljiva po zabavno-humorističkom programu "Parovi", Hepi televizija opredelila se za etno emisije "Prelo" i "Provodadzije", "Muzički specijal", "Poželi pesmu".

Milioni su ostali verni emisiji za narod - "Posle ručka", Jutarnjem programu.

Na pitanje, sta nas na Hepi televiziji očekuje na jesen, sa srecne televizije stigla je potvrda: mnogo ozbiljnih emisija, serijski program, dokumentarci koji su dugo i pažjivo spremani.

Printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading