Bojana Ristivojević
Alo
Bojana Ristivojević

Alo

Bojana Ristivojević, Foto: Alo

Poslovne obaveze je završila i letnja sezona za lepu voditeljku "Parova", Bojanu Ristivojević je počela. Za prvu destinaciju odabrala je Crnu Goru i na put je krenula sa najbližim prijateljicama.

- Bojana je u Crnu Goru stigla sa drugaricama i čim su se pojavile na plaži podigle su atmosferu. Bile su nasmejane, dobro raspoložene i jedva su čekale da se kupaju u moru. Svi su ih primetili na plaži u Budvi, a svi su konstatovali da Bojana ove godine izgleda još bolje. Kada je skinula svoju kratku haljinicu muške vilice su samo pale. Jednodelni kupaći sa šljokicama istakao je njeno izvajano telo, a njena ludačka energija doprinela je da Bojana ukrade svu pažnju na plaži - kaže izvor za "Alo!" i dodaje da se na ovome nije zaustavilo.

Bojana Ristivojević

Alo

Bojana Ristivojević, Foto: Alo

- Boki je bila super raspoložena i htela je da se zeza, a kada je videla gumenog kita u vodi odmah se zaputila ka njemu. Prvo je pozirala drugarici na njemu u raznim pozama, dok su je muškarci, ali i žene sa obale merkali. Osmeh joj nije silazio sa lica, dok je ona uživala u vodi sa svojim novim drugarom. Fotkla se na njemu, sunčala, brčkala i baš joj je lepo legao - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Bojana Ristivojević

Alo

Bojana Ristivojević, Foto: Alo

 Bojana očigledno nije podlegla opštem trendu, po kojem su flamingosi i jednorozi najpopularnije gumene igračke za brčkanje.

- Ona je izabrala kita, ali kada je nekoliko puta pala sa njega odustala je od brčkanja, vratila se na plažu i nastavila da uživa u suncu - ispričao nam je izvor.

Komentari (1)

Pera

12.08.2018 09:28

Je l’ ove jahacice uopste znaju da plivaju ili samo jasu po plicaku?