EKSKLUZIVNI PAPARACO Srpska glumica PRIVELA AMERIKANCA, KRIJE ga od roditelja! Uhodio je GODINAMA dok je nije smuvao! (FOTO)

Glumica tvrdi kako ona te večeri nije bila u restoranu i pored toga što smo je uslikali

Anđela Jovanović
Anđela Jovanović, Foto: Alo!

Svi znamo legendu srpskog glumišta Dragana Gagija Jovanovića i njegovu suprugu Branku Pujić, glumicu. No, malo ko poznaje njihovu ćerku Anđelu Jovanović, koja je tek nakon uloge u seriji „Vojna akademija“ isplivala kao mlada i perspektivna glumica, bar tako kažu! No, da bi njena karijera došla do izražaja, Anđela će mnogo morati da se trudi.

 

S druge strane, ono oko čega joj ne treba puno posla, jeste njena lepota, koju je nasledila od mame Branke, pa joj muškarci dolaze sami. I to ne samo oni iz Srbije, već i iz daleke Amerike.

Paparaco „Alo!“ uslikao je Anđelu u restoranu japanske kuhinje u Beogradu, kako s dečkom, za kojeg smo kasnije saznali da se zove Markus, ispija crno vino i degustira suši. OVDE pročitajte kako je Anđela uslikana polugola u akciji sa kolegom!

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) дана

 

 

 

Kada su stigli u restoran, Markus je poput pravog džentlmena izvukao stolicu da bi njegova draga sela, a onda su započeli neobavezno da ćaskaju. Činilo se da je u vezu s atraktivnim Afroamerikancem ušla nedavno, pa je rešila da ga informiše o svom životu, kao i činjenici da je ćerka popularnih roditelja.

Anđela Jovanović
Anđela Jovanović, Foto: Alo!

"Kada sam bila mala, mnogo sam mrzela tatinu popularnost. Svi su uvek želeli da se fotografišu s njim, a ja sam bila vrlo ljubomorna. On tada nije bio moj tata, nego svačiji, tako sam ja to videla u svojoj dečjoj glavi", rekla je Anđela na tečnom engleskom, a onda otkrila i neke privatne detalje iz života roditelja.

"Moj otac je uhodio moju majku nekoliko godina dok je ona bila u vezi s drugim likom, nije odustajao dok je nije smuvao", rekla je ona, a zatim dodala:

"Otac mi je uvek bio uzor. Ja sam njegova miljenica, ali za razliku od mene, njemu je uvek bilo bitno šta će drugi da kažu i pazio je na to kako se ponašam", rekla je Anđela, što je dovoljno govorilo o tome da Dragan Jovanović nema pojma da mu je ćerka u vezi sa zgodnim Afroamerikancem. OVDE pročitajte ljubavnu priču Dragana Jovanovića i Branke Pujić! 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) дана

 

 

 

No, iako je želela da sakrije novog dečka, ispred restorana se pojavio otac njene najbolje prijateljice, kako je otkrila Markusu.

"Nemoj da brineš, on je kul lik", rekla je ona, a tada im je prišao otac Anđeline prijateljice s kojim ga je glumica upoznala. Kada su se razišli, Jovanovićeva je nastavila da priča.

Anđela Jovanović sa dečkom Markusom
Anđela Jovanović sa dečkom Markusom, Foto: Alo!

"Znam da ću jednog dana biti najpopularnija glumica u Srbiji, da ću se udati i roditi dvoje dece", rekla je ona, kao da je vidovita, nakon čega otišla do toaleta, a kada se vratila, dečko ju je zagrlio oko struka, poljubio u stomak, a ona ga je pomazila po glavi i vratila se na svoje mesto. OVDE pogledajte vrelu scenu Branke Pujić i Dragana Jovanovića! 

Kada smo kontaktirali s mladom glumicom i rekli joj da smo je uslikali u restoranu s dečkom, ona se načisto pogubila:

"Mene ste slikali? Ne, ne, to nisam bila ja", reče Anđela, koja je očigledno posle čašica vina koje je ispila u restoranu doživela amneziju, te zaboravila i da je bila tamo. No, pošto njeni roditelji još uvek ne znaju da ima dečka, nije ni čudo što je želela da sakrije tu informaciju.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Youtube

Anđela ima Karleušin sindrom!

S obzirom na to da je Jelena Karleuša nedavno i pored svih dokaza demantovala vezu s Ognjenom Vranješem, te tvrdila da ga i ne poznaje, čini se da se mlada srpska glumica vodi istom tom pričom. Možda misli da će i pored svih fotografija ubediti sebe, ali i druge da ona nije na njima.

Kad se zaljubim, odlepim!

Anđela je nedavno u jednom intervjuu otkrila kako nema određeni tip muškarca, a da partnera bira po tome kakvog bi prijatelja volela da ima pored sebe.

"Trudim se da budem hrabra u ljubavi i često kada se zaljubim potpuno odlepim, mada moram priznati da umem da budem i vrlo oprezna. Zavisi o kome je reč i kakvog sam raspoloženja, ali dosta toga sam i korigovala tokom godina", rekla je ona.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi