Sloba Radanović
V.Đ.
Sloba Radanović

V.Đ.

Foto: V.Đ.
Sloba Radanović

V.Đ.

Foto: V.Đ.

Radanović fura mokru majicu!

Nakon izlaska sa devojkom i prijateljima, Radanović je imao zakazan nastup na jednom beogradskom splavu. Sloba je pre nastupa svratio do stana kako bi se presvukao, ali čini se da mu to nije mnogo pomoglo jer se vrlo brzo oznojio, pa mu je majica bila potpuno mokra.

 

- Sloba želi klasičnu srpsku, pravoslavnu, veliku svadbu, odnosno želi crkveno i opštinsko venčanje. Takođe, san mu je da njegova izabranica obuče venčanicu, ali se ona ne slaže s tim - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta i objašnjava zbog čega pevačeva devojka ne želi da nosi belu haljinu.

- Jelena je već jednom nosila venčanicu i pokazalo se da nije imala sreće, pa zbog malera ne želi da ponavlja grešku - ispričao je izvor i dodao da devojka Slobe Radanovića svoju drugu svadbu zamišlja malo drugačije.

Sloba Radanović

V.Đ.

Foto: V.Đ.

- Ona želi žurku za pamćenje i želi da se svi odlično provedu. Takođe, osim detalja u vezi sa proslavom, Slobi i njegovoj devojci je veoma važno da odrede datum svadbe. Za sada je izvesno da do kraja ove godine neće otići pred oltar jer nikuda ne žure. Dugo već žive zajedno i odavno se ponašaju kao da su u braku, a to je njima najvažnije. Deluju da su veoma zaljubljeni jedno u drugo - rekao je izvor „Alo!“. 

 

PROČITAJTE JOŠ: