Sergej Trifunović
Alo!/Dejan Briza
Sergej Trifunović

Alo!/Dejan Briza

Sergej Trifunović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Paparaco Alo! uslikao ga je u centru grada zajedno sa nekoliko prijatelja dok naručuju japanske specijalitete, a za to vreme Sergej nije ispuštao cigaretu iz ruku i usta.

Naravno, tu je bila i čašica rakije kako bi sprao opori ukus nikotina.
Nismo mogli a da ne primetimo da se Trifunović znatno ugojio, pa mu se stomačić prelivao preko farmerica.
Kada je uočio našeg fotografa, brže-bolje je stavio jelovnik preko stomaka kako bi pokrio svoje nesavršenosti.
Kao pravi poznavalac specijaliteta japanske kuhinje (ili se makar pravio da jeste), Sergej je naručivao hranu za svoje prijatelje, a jedan od drugara bio je i crnogorski glumac Branimir Popović koji retko boravi u Beogradu.
Kada je hrana stigla, Trifunović je navalio kao da sutra ne postoji, ali bi ipak trebalo da probuši kašiku ako planira da smanji stomak!

Sergej Trifunović je uhapšen 17. aprila u naselju Gornji Stepoš u Kruševcu jer je vozio automobil pod dejstvom marihuane! Kako je Alo! ekskluzivno pisao, njega je saobraćajna policija zaustavila na putu Kruševac-Ravni.

- Glumac je prethodno bio na Kopaoniku sa svojim prijateljima. U povratku s planine, policija je tokom redovne kontrole saobraćaja zaustavila njegov automobil. Tom prilikom policajci su odlučili da ga podvrgnu testu na drogu. Deset minuta kasnije uređaj je pokazao da Trifunović u organizmu ima tetrahidrokanabinol (THC) - psihoaktivnu supstancu koja se nalazi u indijskoj konoplji, odnosno marihuani, zbog čega je odmah priveden u stanicu - rekao je tada izvor Alo!