Sale Tropiko
V.Đ.
Sale Tropiko

V.Đ.

Sale Tropiko, Foto: V.Đ.

Budući da je Sale ljubitelj snega i zimskih sportova, a njegova supruga, pevačica ženskog sastava „Ministarke“ više uživa u letu i moru, porodica Cvetković nije imala problema oko dogovora kako će i gde provesti godišnji odmor.

Tako je Jovana odlučila da sa drugaricama otputuje u toplije krajeve, a frontmen „Tropiko benda“ je na sebe preuzeo brigu oko ćerkica. Sa još dvojicom svojih dobrih drugara i njihovom decom, uputio se na Staru planinu, gde vreme provodi u skijanju, vožnji borda, ali i grudvanju, pravljenju Sneška Belića...

Paparaco „Alo!“ uslikao je ovog tatu za primer kako sa svojim naslednicama aktivno provodi vreme na čistom vazduhu i snegu. Njihova razdragana i nasmejana lica trudio se da zabeleži okom svoje kamere na mobilnom telefonu neprestano ih fotografišući.

Kada su se dovoljno smrzli, ušli su u hotel da popiju čaj, a onda su krenuli put dečije igraonice gde su Saletove naslednice crtale, ali i igrale balet. Nakon toga, uputili su se u spa centar hotela „Stara planina“ u kojem su inače i odseli, kako bi se prepustili čarima bazena, saune, parnog kupatila...

Sale ne samo da slovi za jednog od najboljih muških vokala u našoj zemlji, već je definitivno i jedan od najboljih očeva.

stara planina, skijanje, sneg

Promo

stara planina, skijanje, sneg, Foto: Promo

Verovatno je i Jovana, svesna toga, mogla da mu bez straha poveri ćerke i u miru otputuje u Ujedinjene Arapske Emirate.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Sta

21.03.2021 09:27

Treba pomoc pevacima i muzicarima od drzave.

Nada

21.03.2021 12:20

@Sta - Sigurno NE - vidi se kako uzivaju na skupim destinacijama !

Bhm

21.03.2021 16:37

Otiska u Dubaji sama,cula da Arapi daju odlicne dnevnice ali noću.Nije sapun,pa sta?