Dragan Bjelogrlić
Alo!/N.Marić
Dragan Bjelogrlić

Alo!/N.Marić

Dragan Bjelogrlić, Foto: Alo!/N.Marić

Naime, naš paparaco je uslikao Bjelogrlića na rimskom aerodromu "Fjumićino" dok se među poslednjim putnicima ukrcavao u avion zajedno sa sinom Aleksejom.

Iako je pokušao da se sakrije iza ogromnih naočara, putnici su ga odmah prepoznali, a on se sa osmehom smestio na poslednje sedište u ekonomskoj klasi aviona. Nakon sletanja u Beograd, Bjela je sačekao da svi putnici napuste avion, a zatim se uputio ka pasoškoj kontroli.

Dragan Bjelogrlić

Foto: Alo!/N.Marić

Dragan Bjelogrlić, Foto: Foto: Alo!/N.Marić

Kako "Alo!" saznaje, Bjelogrlić je u Rimu prisustvovao utakmici Roma-Liverpul, na poziv Aleksandra Kolarova, kapitena fudbalske reprezentacije Srbije i levog beka kluba iz Večnog grada.

Dragan Bjelogrlić

Alo!/N.Marić

Dragan Bjelogrlić, Foto: Alo!/N.Marić

- Budući da je Bjelogrlić veliki ljubitelj fudbala, Kolarov je odlučio da ga iznenadi kartama za utakmicu koja je digla čitav Rim na noge. Kolarov se sprijateljio sa Bjelom nakon što je glumac i reditelj producirao promotivni spot za reprezentaciju povodom Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji i od tada se redovno čuju. Iako ima mnogo obaveza, Bjela je odlučio da napravi predah i sa sinom prisustvuje utakmici za pamćenje - kaže za "Alo!" izvor blizak glumcu.