Aleksandra Morača i Nusret Gokče
Instagram; Privatna arhiva
Aleksandra Morača i Nusret Gokče

Instagram; Privatna arhiva

Foto: Instagram; Privatna arhiva

Čini se da inostrani frajeri uopšte nisu imuni na mladu srpsku manekenku Aleksandru Moraču. Nakon što je pre nekoliko meseci lumpovala sa čuvenim brazilskim fudbalerom Nejmarom, na njen šarm sada je pao najpoznatiji kuvar Nusret Gokčea iz Turske.

Paparaco ,,Alo!“ je atraktivnu crnku uslikao u Istanbulu u jednom od restorana svetski poznatog kuvara Nusreta, koji je, sudeći po fotografijama, totalno odlepio za njom.

Kako saznajemo, Morača je u društvu prijatelja boravila u gradu na Bosforu, a kada je stigla u njegov restoran, on je prestao da se bavi drugim gostima i odmah joj je prišao.

Pročitajte još:

- Aleksandra se doterana pojavila na vratima restorana i istog trenutka privukla Nusretov pogled. Iako je lokal bio pun gostiju, on je sve vreme obletao oko nje i fokusirao se na to da joj boravak bude ugodan i prijatan - kaže izvor ,,Alo!“ koji se tamo zatekao.

Aleksandra Morača i Nusret Gokče

Instagram; Privatna arhiva

Foto: Instagram Privatna arhiva

S obzirom na to da ovaj poznati kuvar ima restorane u svim svetskim metropolama, kako smo saznali, Aleksandra i Nusret su se upoznali pre nekoliko meseci na Mikonosu, gde je ona poželela da se fotografiše s njim.
Da je ostavila dobar utisak, svedoči činjenica da ju je prepoznao kada je u Istanbulu posetila njegov restoran.

Aleksandra Morača i Nusret Gokče

Instagram; Privatna arhiva

 Foto: Instagram; Privatna arhiva

- Zapostavio je sve goste i u jednom trenutku čak seo pored nje, mazio je i poljubio joj ruku. Morača je uživala i zavodljivo se smeškala, a on je potom tražio da se fotografišu i tom prilikom ju je čvrsto zagrlio. Aleksandra je uživala degustirajući njegove specijalitete, a potom ga je pozdravila sočnim poljupcem i napustila restoran sa prijateljima - prepričava naš izvor koji se zatekao u njegovom restoranu.

Morača bila s Nejmarom?

Srpska manekenka oduvek je uživala u društvu uspešnih muškaraca, a u javnosti je ostala zapamćena po pojavljivanju na 28. rođendanu čuvenog brazilskog fudbalera Nejmara da Silve Santosa Žuniora. Aleksandra je za sada jedina Srpkinja zapažena u društvu najpoznatijeg Brazilca, a dugo se spekulisalo o tome da je među njima bilo nešto više od prijateljstva.

Aleksandra Morača i Nejmar

Instagram