Anđela Lakićević
Dejan Briza
Anđela Lakićević

Dejan Briza

Anđela Lakićević, Foto: Dejan Briza

Otkako je počela osma sezona rijalitija „Parovi“, čini se da voditeljka Anđela Lakićević nema vremena ni za šta, pa ni da odveze automobil na redovni servis! Naime, paparaco VIP uslikao je Anđelu na jednom parkingu dok je pokušavala da popravi gumu na svom automobilu, ali joj to nije polazilo za rukom! Umesto toga, Anđela se setila da u automobilu drži kesu sa starim stvarima. Voditeljka je otvorila gepek svog automobila, uzela plavu kesu u kojoj je nosila smeće i tom prilikom je bacila u kontejner.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Anđela Lakićević

Dejan Briza

Anđela Lakićević, Foto: Dejan Briza

 - Anđela sada radi više nego ikada i često na televiziji provede po 12 sati dnevno. Budući da vodi noćne emisije, s posla se vraća kasno, pa je skoro zamenila dan za noć. Zbog toga često tokom dana ne stigne da ispuni svakodnevne obaveze - kaže izvor blizak voditeljki i glumici i objašnjava da ona već dugo ima problem sa svojim automobilom.

Anđela Lakićević

Dejan Briza

Anđela Lakićević, Foto: Dejan Briza

- Već nekoliko puta je imala problem s automobilom, ali do sada nije stigla da ga odveze na redovni servis. Srećom, ništa joj se ozbiljno nije dogodilo, osim što ju jednog dana dočekala izduvana guma, pa nije mogla nikuda da ode - rekao je izvor blizak voditeljki.

Vanredno stanje u vili Parova! Tražili hitnu ostavku od produkcije!

AUTOR: Alo.rs/A.B. DATUM I VREME: 23.10.2019. 11:15 Haos! Foto: Printscreen Jelena Golubović koja je izabrana za ovonedeljnog predsednika u vili "Parovi" zatražila je da ima asistente kada drži sastanke, i to Ivana Marinkovića i Milijanu Božić. Ostalim ukućanima se to uopšte nije svidelo, pa su svi zajedno rešili da bojkotuju njen rad kao i da se kolektivno udruže protiv nje.

 

Anđela Lakićević

Dejan Briza

Anđela Lakićević, Foto: Dejan Briza

BONUS VIDEO:

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!

 

Komentari (1)

Suzana

24.10.2019 01:58

Andjela koja je kao takmičarka bila u Parovima, nikad okupana, počešljana, prljava i šlampava, šlepala se za Mikija iz Kupinova (tadašnji joj bio momak), jer je bila potpuno nezanimljiva. Da je odrecitovala kratak skeć, bilo joj je potrebno 4 meseci, bruka za svakog pravog glumca (što ona nije). Zaposlili je sada kao voditeljku iako grozno iritira ukučane a još više gledaoce, posebno jer diže u nebesa CG i nije ni previše bistra. SRAMOTA