Miroslav Ilić
Masanori Jošida/Alo!
Miroslav Ilić

Masanori Jošida/Alo!

Miroslav Ilić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Znamo da je Miroslav Ilić jedan od naših najboljih pevača, znamo da se razume u sport i politiku, ali nismo znali i da je ekspert za tehniku.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznati pevač je najpre parkirao svoj automobil u jednoj ulici na Vračaru, a onda je izašao napolje kako bi sačekao svog prijatelja sa kojim se prethodno čuo telefonom. Za to vreme on je šetao, razgovarao je sa prolaznicima, a onda su naišli i pripadnici komunalne službe koji su se oduševili što vide svog idola.

- Miroslav se rukovao sa komunalcima i odmah počeo da ćaska sa njima. Pitao ih je kako im je, da li im je naporno da rade po visokim temperaturama, a onda su se dotakli politike, muzike... Na momenat se činilo kao da su i jedni i drugi zaboravili šta treba da rade i zašto su tu došli. Maltene, izgledali su kao stari drugari koji se dugo nisu videli - ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mesta.

Miroslav Ilić

D.Rakočević

Miroslav Ilić, Foto: D.Rakočević

To prijatno ćaskanje prekinuo je pevačev prijatelj koji je došao po televizor koji mu je Ilić doneo. Odmah su otišli do automobila, Miroslav je otvorio gepek i jedva uspeo da ga izvuče, a onda su ga obojica nosili do zgrade pevačevog prijatelja. Isprva smo mislili da je reč o polovnom televizoru koji je želeo da proda, ali po pakovanju i kutiji rekli bismo da je nov.

- Videćeš, bićeš oduševljen. Slika je fenomenalna. Imaš utisak kao da si tamo i uživo gledaš. Nestvarno je - iznosio je usplahireno svoje impresije o televizoru Miroslav.

Miroslav Ilić

D.Rakočević

Miroslav Ilić, Foto: D.Rakočević

Da li je prijatelj pevaču iskeširao svoj novi uređaj ili mu ga je pak ovaj poklonio, ne znamo, tek pevač o ovoj temi nije bio voljan da govori za medije.

- Nemam šta da vam kažem o tome. Pišite šta želite, ne zanima me. Šta ima veze što sam bio na Vračaru i što sam nosio televizor? Zašto ste me slikali? Navikao sam ja na to godinama... Želim vam svu sreću i dobro zdravlje. Svoj privatni život ne želim da komentarišem - rekao je za „Alo!“ ovim povodom Miroslav.

Miroslav Ilić

D.Rakočević

Miroslav Ilić, Foto: D.Rakočević

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!