Sofija Milošević i Luka Jović
Profimedia
Sofija Milošević i Luka Jović

Profimedia

Foto: Profimedia

Ovaj atraktivni par paparaci prate u stopu, a tako je bilo i ovoga puta, budući da su ih uslikali u centru Madrida. Sofija i Luka su neobavezno šetali, gurajući u kolicima sina Alekseja, a onda je novopečena mama odlučila da šopinguje!

Sofija Milošević i Luka Jović

Profimedia

Foto: Profimedia

Luka se kao pravi i brižni otac zbog situacije sa koronavirusom smestio u jedan restoran, ne želeći da obilazi radnje kako se ne bi slučajno zarazili, dok je Sofija stavila masku na lice i krenula u obilazak.

Da ne mogu jedno bez drugog, dokaz su i fotografije nastale tog popodneva jer je Sofija sve vreme dok je obilazila radnje bila na video-pozivu sa budućim mužem i motrila je na bebu koju je Jović čvrsto držao u rukama i nunao.

Sofija Milošević i Luka Jović

Profimedia

 Foto: Profimedia

Kada je obavila sve što je imala, mlada mama došla je do restorana u kojem je Luka sedeo sa bebom, malog Alekseja su stavili u kolica i nastavili da se šetaju.

Emotivni prizor mladog fudbalera koji u naručju drži sina sigurno će rastopiti i najtvrđa srca, a da je Jović i te kako pažljiv i brižan, nema sumnje – manekenka je očigledno umela dobro da izabere oca svog deteta.

S obzirom na to da Jović ima sina iz prvog braka, nema sumnje da se odlično snalazi s dolaskom još jedne bebe u njegov život.

Porođaj od 35.000 evra!

Kako su pisali domaći mediji, fudbaler Real Madrida Luka Jović potrošio je na vođenje trudnoće i porođaj verenice Sofije Milošević čak 35.000 evra. Ona se porodila na jednoj privatnoj klinici u Madridu, gde su joj, kako se tvrdi, ugađali kao kraljici. A sudeći po sumi koju je fudbaler keširao, novopečenoj mami ništa nije moglo da zafali.

Pročitajte još: