Nataša Miljković, Srđan Timarov
Printscreen
Srđan Timarov

V.Marković

Srđan Timarov, Foto: V.Marković

Naime, paparaco „Alo!“ uslikao je glumca dok je čuvao njihovog 11-godišnjeg sina Lazara dok je voditeljka radila.

Srđan Timarov

Alo.rs/V.Marković

Foto: Alo.rs/V.Marković

- Srđan i Nataša jednako brinu o svom sinu. Kada je ona na poslu, o njemu brine Srđan, i obrnuto. Međutim, budući da je Nataša zaposlena na jednoj televiziji na kojoj svakoga dana vodi emisiju, Srđan uskače i brine se o sinu dok je voditeljka na poslu - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak bivšim supružnicima. Kako nam je objasnio, zbog toga što Timarov, s obzirom na prirodu svog posla, može lakše da organizuje svoje slobodno vreme, bivši par uspeo je da uštedi i novac za dadilju. 

 

Srđan Timarov

Alo.rs

Foto: Alo V.Marković

- Njihov sin Lazar ide u četvrti razred osnovne škole, tako da otac sa njim radi i domaće zadatke, ali zajedno i vežbaju u teretani i igraju fudbal. Budući da je dečak već u pubertetu, a o čemu je njegova majka Nataša javno govorila, s tatom razgovara i o temama koje se tiču prvih simpatija - priča izvor za „Alo!“.

Srđan Timarov i Milutin Milošević

V.Marković

Srđan Timarov i Milutin Milošević, Foto: V.Marković

Inače, oca i sina paparaco „Alo!“ uslikao je u prepodnevnim časovima u jednom novobeogradskom naselju, u kojem glumac živi. Dok je Lazar vozio svoj električni trotinet, Srđan je vodio računa da njegov naslednik ne padne i ne povredi se. Brinuo je i o tome da li mu je hladno, te da li je žedan. U jednom trenutku je čak otišao u obližnji kafić kako bi sinu poručio sok, a za sve to vreme je telefonirao i završavao druge obaveze.

Milutin Milošević

V.Marković

Milutin Milošević, Foto: V.Marković

Podsećanja radi, nekadašnje lice javnog servisa Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov razveli su se nakon sedam godina braka, ali su ostali u odličnim odnosima. I jedno i drugo trenutno uživaju u skladnim emotivnim vezama s drugim partnerima, ali i svi skupa izlaze na večere i provode vreme zajedno. 

Milutin Milošević

V.Marković

Milutin Milošević, Foto: V.Marković