Aleksandar Srećković Kubura
D.T.
Aleksandar Srećković Kubura

D.T.

Aleksandar Srećković Kubura, Foto: D.T.

Glumac Aleksandar Srećković Kubura i njegova supruga Marija Savić Srećković izbegavaju pojavljivanje u javnosti otkako je instruktorka fitnesa uhvaćena u preljubi sa starijim muškarcem, ali je paparaco VIP uspeo da uslika glumca tokom popodnevne šetnje sa sinom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Aleksandar Srećković Kubura

D.T.

Aleksandar Srećković Kubura, Foto: D.T.

Iako se povodom preljube nisu oglašavali i dosad je nepoznato da li su i dalje zajedno, čini se da je Kubura preuzeo brigu o sinu Vanji i da mu posle prevare u braku ne cvetaju ruže.

Aleksandar Srećković Kubura

D.T.

Aleksandar Srećković Kubura, Foto: D.T.

Pošto je i sam glumac pre pet godina javno prevario suprugu, ovoga puta njihov odnos je na tankom ledu, ali Kubura vreme sa sinom sigurno koristi da bar nakratko ne razmišlja o znatno starijem ljubavniku svoje žene. Ako je suditi po njegovom raspoloženju, čak ni šetnja s mališanom nije uspela da ga oraspoloži, ali je bar kao pravi tata odmenio sina i poneo mu trotinet.

Poznati glumac stolicama gađao baletane?!

AUTOR: Večernji. hr/B.Z. DATUM I VREME: 15.10.2019. 17:41 Šok! Milan Pleština , Foto: Screenshot Youtube U subotu uveče nakon završetka plesne predstave Metropolis, glumac Milan Pleština u kafiću Hrvatskog narodnog kazališta verbalno je i fizički napao baletane, inače strane državljanje, a potom na njih bacio stolicu.

 

Kada je završio druženje sa sinom i prijateljima, Srećković je kao sav normalan svet sačekao autobus na stanici, a gužva mu apsolutno nije smetala. Kako i da mu smeta bilo šta posle neverne Marije?! Ima on svojih briga.

BONUS VIDEO:

Reči koje nam je Snežana Dakić uputila za rođendan nismo mogli ni da zamislimo!