Lepa Brena
Promo
Lepa Brena

Alo!/Dejan Briza

Lepa Brena, Foto: Alo!/Dejan Briza

Počela je nova sezona snimanja u "Grandu", a bez pevačice Lepe Brene to ne može da počne. Ekipa "Alo!" bila je na snimanju emisije "Zvezde Granda: Specijal", a malo ko je mogao da nađe zamerku stajlingu Lepe Brene.

Za ovo snimanje Brena je obukla teksas komplet, koji je istakao njenu izvajanu figuru, pa iako je nosila pantalone, njene vitke i duge noge bile su u prvom planu. Mlađe koleginice su se složile da ju je ovakav autfit podmladio i mnoge su izjavile da bi volele da budu tako zgodne kao ona kada budu u njenim godinama.

Lepa Brena

Dejan Briza

Lepa Brena, Foto: Dejan Briza

Na početku snimanja pevači su bili raspoloženi, super su se provodili, ali kako je vreme odmicalo, neki su postajali nervozni. Jedna od njih je bila i Lepa Brena, koja se na početku šetala gore dole, a zatim počela sama sebi da menja frizuru. Naime, dok su je snimali, frizura se pokvarila, pa je ona uzela stvar u svoje ruke. Kao pravi profesionalac, razbarušila je kosu i rukama je pokušala da obuzda krajeve koji su se izvrnuli.

Lepa Brena

Dejan Briza

Lepa Brena, Foto: Dejan Briza

Da bi se uverila da je sve uradila kako treba, ona je pravila selfi fotografije, na kojima je mogla da vidi da li je prepravila sve što joj je smetalo. Pošto joj nijedna od koleginica nije našla zamerku kada se vratila u svoju stolicu, Lepa Brena je bila zadovoljna svojim uspešnim frizerskim sposobnostima i nasmejana se vratila snimanju emisije.

Lepa Brena

Dejan Briza

Lepa Brena, Foto: Dejan Briza

Komentari (1)

nada

23.09.2018 17:00

Nema ona puno kose pa i nije problem nesto napraviti !!!!!!!!!!!!