Ana Ivanović i Agnješka Radvanjska
shutterstock
Ana Ivanović i Agnješka Radvanjska

shutterstock

 Foto: shutterstock

Kako se spekuliše, lepa teniserka je u trećem mesecu trudnoće, a nedavno je i stomačić počeo da joj se nazire, što su uslikali i inostrani paparaci na jednoj plaži u Španiji.

Izvor blizak teniserki ispričao je za „Alo!“ da Ana vešto krije da je u drugom stanju, a da za ovu vest navodno znaju samo najbliži. 

- Ani se zbog njene građe, ali i dugogodišnjeg napornog treniranja, stomak ne primećuje previše. I u prve dve trudnoće bilo je tako, vidljiviji je bio tek u četvrtom-petom mesecu, tako da je uspevala da i od javnosti sakrije da je u drugom stanju - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak najlepšoj srpskoj teniserki.

Ana Ivanović

Profimedia

 Foto: Profimedia

Kako nam je rekao, Ana se sa suprugom i sinovima nalazi u Španiji, u Palma de Majorki, gde imaju kuću.
- Oni su se nedavno preselili u ovo špansko letovalište, gde planiraju da ostanu trajno. Maksimalno uživaju u suncu i moru, ali i u sportskim terenima koji se nalaze u sklopu luksuznog kompleksa koji su sazidali - ispričao je izvor blizak Ivanovićevoj.

Ana Ivanović

Profimedia

 Foto: Profimedia

Kako kaže, za Aninu trudnoću zasad znaju samo najuži članovi njene i Bastijanove porodice, a teniserka planira da uradi sve potrebne prenatalne testove kako bi se uverila da je sa bebom sve u redu, nakon čega će obavestiti javnost o prinovi koju očekuje.
- Najverovatnije će to učiniti putem Instagrama, kao i prva dva puta. Uskoro će saznati i pol bebe, pa će verovatno u javnosti izaći i sa tim informacijama - rekao je izvor blizak Ivanovićevoj za „Alo!“.

Pročitajte još: