Lena Kovačević
Instagram/printscreen
Lena Kovačević

Instagram/printscreen

Lena Kovačević, Foto: Instagram/printscreen

Ljubav traje, ali jednog od najvažnijih muškaraca u Leninom životu ne viđamo često u javnosti. Za vezu ćerke pisca Dušana Kovačevića i biznismena, inače farmaceuta po obrazovanju, saznalo se neposredno pre njihovog venčanja.

Mnogi su se pre toga pitali ko je uspeo da osvojio Lenu koja se toliko razlikuje od većine poznatih ličnosti, i to pre svega, po odmerenosti i jednostavnosti kojima pleni.

Lena Kovačević

Nenad Vujanović/Alo!

Lena Kovačević, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Lena, već godinama uživa u braku sa Veljkom Brčinom, međutim on izbegava da se pojavljuje sa njom na javnim događajima. Razlog je, zapravo, jednostavan. Njen suprug nije ljubitelj "crvenog tepiha, premijera, koktela" i sličnog, što njen posao podrazumeva.

Pevačica ističe da je sa time i više nego u redu, jer joj je "čitava muška loza" upravo takva, pa joj to nije bilo iznenađenje.

- Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijere, koktela... Imam rođenog brata. Mnogo ljudi ne zna da imam brata, a mnogo sam ponosna i mnogo ga volim.... Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu da se slikaju i sve to... Tako da, kad sam srela supruga, meni je to potpuno bilo prirodno. Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mesta gde ja nastupam, pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna - objasnila je s osmehom jednom prilikom.

Nakon prve godine master studija u Amsterdamu, dobila je stipendiju holandske vlade i Konzervatorijuma da školovanje nastavi u Njujorku. Međutim kako je sama pevačica jednom prilikom istakla, te godine je srela supruga i rešila da ostane u Beogradu, iz koga je kako kaže niko i ništa ne može oterati.

Najveći uspeh ovog bračnog para su svakako dva sina, kojima su pevačica i njen suprug Veljko dali imena Vuk (7) i Teodor (5).

PROČITAJTE JOŠ: