Radiša Trajković Đani
Alo!/Dejan Briza
Radiša Trajković Đani

Alo!/Dejan Briza

Radiša Trajković Đani , Foto: Alo!/Dejan Briza

S obzirom da su poznate ličnosti godinama unazad dobro zarađivale, ulagagali u nekretnine i luksuzne automobile, samim tim su i meta lopova. Mnogi od njih doživeli su neprijatne situacije kada je reč o pljačkašima.

Posladnja u nizu koja je pokradena je pevačica Aleksandra Bursać. Naime, pevačica Aleksandra, u novogodišnjoj noći je opljačkana u stanu u Zemunu.

Aleksandra Bursać

Printscreen Instagram

Aleksandra Bursać, Foto: Printscreen Instagram

- Jeste sve je tačno. Odneli su sve, sav novac, vrednosti, torbe, parfeme... Dosta stvari, sve što imam vredno. Ne smem nista da dajem zbog policije, ali sam juce postavila kamere. Sad me je baš strah iskreno - rekla je ona za Kurir.

Nikolina Pišek

Alo! Nenad Vujanović

Nikolina Pišek, Foto: Alo! Nenad Vujanović

Voditeljka Nikolina Pišek prošla je kroz pakao kada je zajedno sa suprugom i ćerkama na odmoru izbačena iz luksuzne vile u kojoj su boravili. Njoj je tada ukradeno čak 270.000 evra.

Vesna Zmijanac

Alo!/Rajko Ristić

Vesna Zmijanac, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Pevačica narodne muzike, Vesna Zmijanac nedavno je otkrila da je njen dom na Bukulji opljačkan i i da su lopovi odneli stvari u vrednosti od 10.000 evra. Vesnu su opljačkali radnici koje je plaćala da održavaju njen dom na planini kraj Aranđelovca.

Nataša Bekvalac

Promo/ Miloš Nadaždin

Nataša Bekvalac, Foto: Promo/ Miloš Nadaždin

Nataša Bekvalac pre tri godine prijavila je spremačicu koja joj je navodno iz novčanika ukrala 200 evra.

- Nataša je tih dana boravila sa bebom u Novom Sadu i pozvala je spremačicu da dođe kod nje da joj sredi stan. Žena je došla i posle nekoliko sati Nataša je primetila da joj je nestalo 200 evra iz tašne, gde je imala još novca. Ona je u novčaniku imala 900 evra, a kada je kasnije pogledala, našla je 700 evra. Nataša je pozvala policiju i prijavila ceo slučaj - govorio je tada izvor.

Daru Bubamaru jednom prilikom opljačkao je nepoznati muškarac, koji je zgrabio njenu torbicu i izgubio se u nepoznatom pravcu. Sve se dogodilo kada je sa bivšim suprugom Milanom sedela u restoranu. Dara je počela da vrišti, a Milan je odmah potrčao za lopovom, međutim nije uspeo da ga stigne. U torbi su se nalazila pevačicina dokumenta i koverta sa 2.000 evra koji su joj ostali od nastupa kao i neke lične stvari.

Dara Bubamara

PrntScrn

Dara Bubamara, Foto: PrntScrn

Dari ovo nije bio jedini put kada je naišla na lopove. Već je pre nekoliko godina opljačkana i na aerodromu u Beču kada su joj lopovi ukrali novčanik sa karticama.

- Sve se odigralo brzo, ali pošto sam u novčaniku imala nekoliko kartica, odmah sam zvala banku da ih blokiraju, dok u gotovini nisam imala mnogo novca. Pošto nismo uspeli da pronađemo počinioce, nastavili smo put za Beograd, a najvažnije mi je da mi nisu uzeli dokumenta. Sledeći put ću biti pažljivija - prokomentarisala je tada Dara.

Ana Nikolić

PrntScrn

Ana Nikolić, Foto: PrntScrn

Svojevremeno se našla na meti lopova koji su iz njenog automobila ukrali tašnu sa dokumentima, ključevima od stana i telefonom. Pljačka se desila na parkingu crkve na Vračaru.

- Ne mogu da verujem da su me opljačkali ispred crkve u sred bela dana. Ljudima više ništa nije svetom - rekla je tada pevačica.

Pevačica

Cakana

Ataimages

Cakana, Foto: Ataimages

 i njen suprug, advokat Nebojša Negić opljačkani su pre tri godine dok su u šetali psa, lopovi su upali u njihovu kuću u beogradskom naselju Sremčica i odneli najvrednije stvari. Samo vrednost nakita i satova iznosila je više od 20.000 evra."Ma, upropastili su mi život" -rekla je tada uznemireno Cakana.

Đani

Printscreen/Instagram

Đani, Foto: Printscreen/Instagram

Folker Radiša Trajković Đani pre nekoliko godina pretučen je i opljačkan. Đani je izašao ispred kuće da preparkira automobil, a onda su ga sačekala dva mladića koja su ga pretukla i ukrala mu skupoceni sat vredan 2.000 evra, pošto gotovinu nije imao kod sebe.

Aco Pejović takođe je bio na meti lopova. On je opljačak u Sarajevu, a lopovi su tada "ojadili" i njegove muzičare sa kojima je pevač jeo u restoranu.

Aco Pejović

Alo/Dejan Briza

Aco Pejović, Foto: Alo/Dejan Briza

Oni su doživeli veliku neprijatnost kad je opljačkan njihov kombi, a naneta šteta procenjena je na oko 5.000 evra.Naime, pevač i njegovi saradnici vraćali su se s jednog nastupa u Bosni, a na putu za Beograd rešili su da svrate na Baš-čaršiju na ćevape. Parkirali su se nešto dalje od pešačke zone, a kad su se vratili, imali su šta i da vide. Za samo sat, koliko je trajala njihova pauza, vešti lopovi su odradili posao.

Iz vile

Saša Popović

Rajko Ristić/Alo!

Saša Popović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Na Bežanijskoj kosi lopovi su 2017. godine ukrali pištolj i satove, uglavnom marke „roleks”, u vrednosti od, kako je Saša naveo u odštetnom zahtevu, 142.000 evra. Provalu u vilu primetila je Popovićeva supruga Suzana, a za to kriminalno delo je na četiri godine zatvora osuđen Vojislav Stojičić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže.