Uspavana lepotica
promo
Uspavana lepotica

promo

Uspavana lepotica, Foto: promo

Pred samu novogodišnju noć, u nedelju 30. decembra, u velikoj dvorani Sava Centra biće održana dečja novogodišnja pozorišna predstava “Uspavana lepotica”, koja će na duhovit i interaktivan način prezentovati popularnu bajku o Trnovoj Ružici. U pitanju je multimedijalni spektakl, jer će predstava biti realizovana uz pomoć najmodernije animirane 3D scenografije, koja je do sada korišćena samo u jednoj predstavi.

Kroz uzbudljivu priču o borbi dobra i zla decu će voditi odlična glumačka ekipa, jer glavne uloge Princeze Ružice i Princa Filipa igraju Brankica Sebastijanović i Saša Joksimović, a pored njih će se na velikoj sceni naći i Jovana Stević, Bora Nenić, Olivera Viktorović Đurašković, koja je i rediteljka.

Vila Grdana je iz osvete proklela Princezu Ružicu koju će od te kletve pokušati da sačuvaju Kralj Stevan i Vila Dobrila. Međutim, Ružicu će kletva stići, ali će je ljubav Princa Filipa ipak spasiti. Na proslavu Ružicinog rođendana doći će i Deda Mraz, koji će uveseliti ceo dvor, ali i hiljade dece u sali Sava Centra. Predstava je urađena po tekstu Željka Hubača, a prožeta je originalnim songovima, igrom malih balerina, mađioničarskim trikovima i brojnim vizuelnim i pirotehničkim efektima, koji će decu na najlepši način odvesti u svet bajki.

Predpremijera predstave će biti održana u petak, 28. decembra u 18h u maloj dvorani novosadskog Spensa, a premijera u nedelju 30. decembra u 17h u Sava Centru. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa, kao i na blagajni Sava Centra. Deca do tri godine ne plaćaju ulaznicu.