Ana Nikolić
screenshot Youtube
Ana Nikolić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Samo dva dana nakon što su Ana Nikolić i njen muž Rasta krstili ćerkicu Taru i proslavili njen prvi rođendan, pevačicu je zadesila porodična tragedija. Naime, preminula je Anina baka Radojka za koju je bila veoma vezana jer je ona bila majka njenog pokojnog oca Dušana.

- Moja duša otišla je noćas, kao da je čekala da se sve završi... da proslavimo Tarino krštenje i da Marko dobije sina. Onda je sklopila svoje okice! Sada si na boljem mestu, ti znaš da si u mom srcu i mojoj duši zauvek... - napisala je Ana ispod fotografije bake koju je postavila na Instagram.

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Aug 7, 2018 at 4:18am PDT

Ana nikako nije bila spremna za ovaj težak udarac, ali joj donekle utehu pruža činjenica da je baka upoznala praunuke. Anina baka, dok je mogla, volela je da provodi vreme sa praunukom Tarom, a pre nekoliko meseci pevačica je objavila jednu preslatku porodičnu fotografiju.

Na fotki su pozirale četiri dame porodice Nikolić, Anina baka, mama Miljana i malena Tara, fanovi su bili oduševljeni prizorom i udelili su bezbroj komplimenata.

Inače, pevačica je ranija i sama pričala o tome koliko je bolećiva na baka Radojku.

- Mnogo sam vezana za obe svoje bake, ali sam bolećivija na baka Radojku jer je ona majka mog pokojnog oca Dušana. Nije nas zbližila njegova smrt jer smo mi bliske još od mog rođenja. Ona je čuvala mog brata i mene svakog letnjeg raspusta, a svaku zimu provodila je kod nas. Poslednjih godina živi u Nišu kod moje tetke jer se razbolela i više ne može da bude sama u selu. A baš sam tamo provela najlepše i najsrećnije dane svog detnjstva. Ima nešto i u tome kakve su bake i deke bile prema unucima i unukama. Mislim da se ne kaže uzalud da su bake i deke više vezane za unuke nego što su to njihovi roditelji. To su za mene neraskidive veze, nešto što mi je utkano u srce od rođenja. Mnogo mi je žao što je baka Radojka bolesna i čini mi se kako neću preživeti dan kad ona više ne bude sa mnom - ispričala je Ana u intervjuu za „Story“.