Ivana Macanović i Nikola Šoć
Instagram
Ivana Macanović i Nikola Šoć

Instagram

Ivana Macanović i Nikola Šoć, Foto: Instagram

Glumac i maneken Nikola Šoć važi za jednog od najatraktivnijih muškaraca u regionu, zbog čega su mnoge devojke ostale razočarane kada je obelodanio vezu sa poznatom atletičarkom Ivanom Macanović, a potom je verio.

On je u razgovoru za "Alo!" podelio detalje privatnog života, otkrio  na koji način je uspeo da održi ljubav na daljinu, pa istakao da ga ne brinu silni udvarači njegove verenice među kojima je i najbolji fudbaler sveta, Kristijano Ronaldo.

Nikola Šoć

Instagram

Nikola Šoć, Foto: Instagram

- Nije lako održati odnos na daljinu, a naše veza je upravo tako počela. Ipak, početna razdvojenost je uticala na to da još više učvrstimo naš odnos i bila svojevrstan test za nas. Spoznali smo sami sebe i imali vremena da razmišljamo o zajedničkim ciljevima i životu uopšte. U suštini smo dosta slične osobe, volimo iste stvari, muziku i filmove, putovanja, imamo sličan humor, veže nas zdrav život i fizička aktivnost, oboje smo zaljubljenici u zimske sportove. Zbog svih ovih stvari naš odnos je od početka bio dosta mirniji i nismo imali tih nepotrebnih problema. Kada je naša veza poprimila ozbiljniji karakter, sve karte smo stavili na sto i složili se oko stvari koje želimo i ne želimo u vezi - kaže glumac i otkriva da se ljubav među njima desila na poslovnom projektu.

Šoć: Biću dobar otac!

Nikola i Ivana ne kriju da su spremni za osnivanje porodice i čvrsto veruju da će biti sjajni roditelji.

- Došli smo u fazu kada možemo da pričamo o porodici. Izabrali smo jedno drugo zbog toga i to je potpuno prirodno. Sada kada smo se verili svakako delimo mišljenje da ćemo jednog dana biti dobri roditelji i da ćemo se lepo snaći - iskren je maneken!

 -U jednom momentu smo oboje radili kampanju za jedan brend, tada sam primetio Ivanu. Ona je mene zapazila još ranijih godina preko TV emisije “Survivor” u kom sam bio njen favorit. Imam sposobnost da procenim ljude, a na prvi susret mi se dopao njen način razmišljanja i to što je mnogo je zrelija za svoje godine. U nekim trenucima zrelija čak i od mene, skromna, vaspitana, vriedna i ambiciozna. To je tip partnera koji mi je oduvek odgovarao, a sve to sam našao u njoj - navodi Šoć koji nema problem sa tim što je njegova izabranica privukla pažnju mnogih poznatih sportista, pa i najpoznatijeg fudbalera Kristijana Ronalda.

Nikola Šoć

Instagram

Nikola Šoć, Foto: Instagram

- Uvek i biti udvarača, ali tu se vraćamo na temu povjerenja koje je krucijalno za funkcionisanje jedne zdrave veze. Što se tiče Ronalda, cenim ga i poštujem kao sportistu. Verujem Ivaninom mišljenju da je dobar i normalan čovek. Ljudima je teško da se pomire sa činjenicom da sreću ne čini slava i novac i da nekim devojkama to nije prioritet. Ivana ima sasvim drugačije životne stavove zbog svega što je prošla u životu. Zbog svega toga je izuzetno cenim kao ženu i drago mi je da sam nju takvu izabrao kao životnog suputnika.

Tagovi