Nataša Miljković i Aca Stojanović
print screen
Nataša Miljković

Vesna Lalić

Nataša Miljković , Foto: Vesna Lalić

I to toliko davno da tragova na internetu o tome nema - jer onlajn medija te 1999. nije ni bilo. Naime, voditeljka i sportski komentator radili su na BK televiziji, gde su se krajem devedesetih i smuvali, a posle romanse su, navodno, ostali u dobrim odnosima. Ipak, izbegavali su da se o tome javno izjašnjavaju.

- Aca je na BK došao 1995, a Nataša godinu dana kasnije. Oboje su bili mladi, lepi i ambiciozni. On je pre toga radio na Radio „Indeksu“ i u nedeljniku „Tempo“, a ona je još kao tinejdžerka pekla zanat na TV Studio B, da bi se na BK zaposlila nakon što je prošla audiciju - priseća se naš izvor koji je tada radio na televiziji braće Karić, a koja je važila za kulturnu i umivenu, pa su joj takva bila i TV lica, dodajući da je Acin i Natašin odnos posle nekog vremena prerastao kolegijalni.

Aca Stojanović

Zoran Ilić

Aca Stojanović, Foto: Zoran Ilić

- Aca i Nataša sretali su se na radnom mestu sporadično, s obzirom na to da su bili u različitim sektorima - on u sportskoj, a ona u informativnoj redakciji. Međutim, posle nekoliko godina su se zbližili i postali par. Delovali su veoma skladno i imali su mnogo zajedničkih tema i interesovanja, ali ipak su se rastali posle nekoliko meseci - kaže naš sagovornik i dodaje da su Miljkovićeva i Stojanović bili veoma diskretni kada je o njihoom odnosu reč.

Nataša: Aca ne ispunjava obećanja!

Podsetimo, Nataša se u emisiji naljutila na kolegu jer nije doveo reprezentativca u streljaštvu Damira Mikeca, čije je gostovanje bilo najavljeno.

- Aca nam je nešto obećao, pa nije ispunio - rekla je Nataša u živom programu, a Aca joj je odgovorio da to nije njegova krivica. Svađa se nastavila i posle priloga, kada je voditeljka nastavila da proziva kolegu.

- Ne pamtim kada sam se više iznervirala radeći „Tako stoje stvari“, i to zahvaljujući tebi - ljutila se Miljkovićeva, a Stojanović je nastavio da se pravda, da bi mu ona na kraju dala dodatni zadatak - za kaznu.

- I dok su bili zajedno, nisu se mnogo eksponirali, pa ni kasnije nisu pričali o svojoj romansi i njenom krahu. Nije poznato ni ko je raskinuo vezu. Aca ionako nikada ne priča o privatnom životu, takav je bio i ostao, dok je Nataša samo govorila da su ostali dobri drugari - zaključuje naš sagovornik.

Posle ove veze Nataša Miljković (40) dugo je bila sa glumcem Srđanom Timarovim sa kojim ima i dete, a poslednjih godina je u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Žarkom Tarićem, dok njen davnašnji dečko, kada je reč o emotivnom životu, ne opravdava svoj nadimak Informacija.

U svakom slučaju, njihova ljubav je prošlost, a da li je skorašnji verbalni duel pred kamerama bio podgrejan i nekim starim varnicama, nismo uspeli da proverimo, pošto je Stojanović bio nedostupan za komentar, dok Miljkovićeva do zaključenja ovog broja nije odgovorila na poruku koju smo joj poslali.

 

Komentari (7)

Dora

17.12.2017 08:16

Ko spanska serija,svak sa svakim

mama

17.12.2017 08:39

Voditeljka je mnogo naporna,zajedljiva,neprijatna osoba.

boj

17.12.2017 10:32

@mama - Dikcija, dikcija, eee, aaa, eeee, ovi, eee, aaa, dikcija je nula, kako se ova, i njoj slični zapošljavaju na javnom s...

Vera

17.12.2017 09:33

Slatki su oboje, vidi se da i danas ima žara među njima

Antibot

17.12.2017 12:15

@Vera - Da,kao pas i macka su

sava

17.12.2017 11:37

aca informacija ,zna sta je jela baba pre utakmice cetvrtfinana u meksiku 86 , golmana urugvajske reprezentacije

nedjo

17.12.2017 12:42

sad hocete od ovih skolovanih iu pametnih ljudi da napravite rijaliti zvezde,poput odvratnog gastoza i one njegove glupe lujke? u čemu je problem?