Nataša Bekvalac
Miloš Nadaždin
Nataša Bekvalac

Miloš Nadaždin

Nataša Bekvalac, Foto: Miloš Nadaždin

Uprkos svemu što joj se desilo u 2018. godini, pop zvezda Nataša Bekvalac ne razmišlja o ružnim stvarima. Svoj život želi da fokusira isključivo na one lepe događaje, ćerke Hanu i Katju i karijeru. Panonska barbika nedavno je objavila dva singla koji su vrlo brzo postali hitovi, a kako nam je otkrila, publiku tek namerava da obraduje novim pesmama i još većim hitovima u 2019. godini. Nasmejana, raspoložena i uvek spremna da odgovori na svako pitanje, za VIP magazin otkrila je svoje planove za godinu koja je pred nama i priznala da nekih stvari ne bi volela da se seća.

PROČITAJTE JOŠ:

Nova godina je uvek idealno vreme za neke nove odluke. Koliko puta si zacrtala plan pred doček Nove, a on se izjalovio?

- Nikada nisam pravila planove za godinu koja dolazi, jer se uvek vodim onom: „Planiraj da ti se Bog smeje“. Zato i ne volim da rezimiram godinu koja je iza mene, jer prošlost uvek tu gde treba da bude.

Da li se raduješ Novoj godini, kitiš li jelku i jesi li, nakon svega što si prošla u životu, prestala da veruješ u Deda Mraza?

- Ovo je prva Nova godina kada naš dom nije okićen i nemamo jelku. Dogovorile smo se da ne okitimo iz praktičnih razloga jer Katja upravo prohodava, a jelka bi joj privlačila pažnju. Budući da bi sve da dira i čupa, smanjili smo rizik da se dogodi nešto što ne bismo želeli ili što bi moglo da je povredi. Imamo predivnu jelku koja po sebi ima i veštački sneg, pa je delom nismo postavili i zbog higijene. Katja je isuviše mala i svakako se neće sećati, pa smo se zbog nje odrekle lepote koju bi nam jelka u domu donela.

Da Deda Mraz zaista postoji, šta bi tražila od njega, a da nije dobro zdravlje?

- Da uvek budemo srećne kao što smo sad. 

Hana je promenila novogodišnju želju!

Šta je Hana tražila od Deda Mraza?

- Veoma sam ponosna što je u svakom pismu dosad stajalo uvek isto: „Želim brata ili sestru“. Ove godine želja joj je ispunjena, pa je u pismu napisala da želi da Katja nju najviše voli.

Kog novogodišnjeg poklona se sećaš, a bilo je nešto što ti se nikako nije dopalo?

- Ja poklonu u zube ne gledam i ne postoji neki koji može da mi se ne dopadne.

Koliko je težak život samohrane majke koja se bavi estradom?

- Život svake odgovorne majke je težak, ali i prelep zbog ljubavi koju imaš za svoju decu i žara koji ne jenjava, a koji te tera da se za svoju decu boriš. Veoma je važno dobra organizacija života, a ja je imam.

Kaješ li se zbog nekih životnih odluka ili veruješ da se sve to dešava s razlogom, pa će brzo i da prođe?

- Ne znam kada će da prođe, ali svesna sam da stvari ne mogu promeniti. Ne puštam ružnim emocijama da me vode. Ja sam generalno vrlo pozitivna i optimistična osoba. Uvek znam da na kraju mora biti dobro, jer ako nije dobro, nije kraj.

Nataša Bekvalac

Miloš Nadaždin

Nataša Bekvalac, Foto: Miloš Nadaždin

Zbog čega zaplačeš, a čemu se od srca nasmeješ?

- Uvek me nasmeju moja deca. U poslednje vreme baš retko plačem. Poslednji put plakala sam dok sam gledala film „Boemska rapsodija“.

Da li te nerviraju raznorazne etikete koje su ti lepili i šta je ono što te posebno iznervira kada čuješ?

- Nisam ono što mi lepe, oni su ono što mi lepe. Zaista retko šta može da me izbaci iz koloseka i emotivno poremeti. Ja sam na kuloarske priče odavno prestala da reagujem. Samo mi bude žao kada vidim koliko mnogo ljudi mrzi bez razloga, a da nisu ni svesni da je to put ka samouništenju.

Koliko puta te je u životu koštalo to što uvek sve kažeš bez zadrške?

- Ne dovoljno da bih nešto promenila. Iskrenost je teži put, ali jedini ispravan i na duge staze. Za bilo koji odnos.

Kad muškarcima spomeneš ime Nataše Bekvalac, svi imaju samo jedan komentar: „Dobra riba“. Žene, s druge strane uvek imaju neku opasku. Da li su te u životu češće izdali muškarci ili žene?

- U prijateljskom odnosu nikada ništa loše nisam doživela od muškaraca. U ljubavnom odnosu jesam mnogo puta. Iako volim i da se družim i da radim sa ženama, one su me u životu češće povređivale. Upravo zato sam se okružila sestrama.

Veruješ li i dalje u ljubav?

- Verujem u ljubav i u energiju.

Samo kad lepo izgledam, lepo se i osećam!

Pevačica tvrdi da nije od onih žena koje najbolje izgledaju kada se najgore osećaju, iako joj ni gluma nije strana.

- Loše izgledam kad se loše osećam. Ono što je unutra kod mene se vidi i na licu. Mi javne ličnosti umemo i da odglumimo, nije to problem, ali najviše volim kada moj izgled ocrtava i moje unutrašnje stanje. Ako kažete da izgledam lepo, onda to znači da se isto tako i osećam - rekla je Nataša.

 

Nataša Bekvalac

Miloš Nadaždin

Nataša Bekvalac, Foto: Miloš Nadaždin