Nakon vesti da je Ceca ponovo srećna u ljubavi, pogledajte ko je i čime se bavi dečko najveće balkanske dive (FOTO/VIDEO)
alo.rs
Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović , Foto: Miloš Nadeždin

Najveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznajemo, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda.

Ceca Ražnatović

AlO!

Ceca Ražnatović, Foto: AlO!

Kao bomba je danas odjeknula vest da Svetlana Ražnatović, ima novog dečka i da ponovo uživa u ljubavi, kako je "Alo" ekskluzivno prvi pisao o ovoj vesti, sada Vam predstavljamo Cecinog dečka kako izgleda i čime se bavi.

Kako saznajemo Bogdan je vlasnik jednog poznatog restorana u Beogradu, ali Cecin izabranik je i suvlasnik još nekoliko restorana koji se nalaze u srpskoj prestonici. 

Srejović iza sebe ima jedan brak iz koga ima ćerku Iskru, za koju je veoma vezan, a mnogi tvrde da je otac za primer.

Bogdan Srejović sa ćerkom

Printscreen/Instagram

Bogdan Srejović sa ćerkom, Foto: Printscreen/Instagram

Folk zvezda je u poslednje vreme ipak rešila da se sve češće pojavljuje u javnosti sa partnerom, a nedavno ih je uslikao i naš paparaco.

Ceca Ražnatović

AlO!

Ceca Ražnatović, Foto: AlO!

- Od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, pa često posećuju jedan beogradski restoran. Nedavno su bili zajedno i na Jahorini, a Cecino prisustvo na toj planini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

pera

13.01.2021 19:05

Mogla je i muskarca naci...

beba

13.01.2021 19:33

Kako ih nije sramota...

miki

13.01.2021 20:46

voli piletinu

zokara

13.01.2021 22:12

Ovaj je m ogo mlađi od 38 god

dizna

14.01.2021 09:49

Cim se pokrene prica da je Arkan ziv,Ceca kao ima decka.