VRELA MICA, POKAZALA MACU Pavlovićki sevnule grudi i gaćice, a onda otkrila šta je uradila dečku!

Nikad provokativnija...

Milica Pavlović
Milica Pavlović, Foto: Nenad Vujanović

Milica Pavlović, jedna od najatraktivnijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, kaže da se umorila od pitanja da li ima dečka, te je rešila da promeni ploču. S Milicom, čiji treći studijski album „Zauvek“ beleži rekordnu prodaju, a spotovi milionske preglede na „jutjubu“, sreli smo se na snimanju „Grandove“ emisije na koju je kasnila. Odmah na početku razgovora nam je kroz šalu priznala da već dugo godina ima dečka, ali nam je otkrila i zbog čega ga krije.

 

- Ja, u stvari, imam dečka već dugi niz godina, ali ga čuvam u podrumu pod ključem. Držim ga na hlebu i vodi jer je u toku Uskršnji post - rekla nam je kroz smeh na samom početku razgovora, a onda nam je i otkrila zašto kasni na snimanja.

 

- Ne ponosim se time, iako uvek kasnim. Moje pripreme duže traju, jer sam počela mnogo da pričam dok se spremam. Ometam svoje šminkere i frizere jer se tokom spremanja setim raznih anegdota, dogodovština, a onda presečem i kažem: „Mogli bismo jednu kaficu da popijemo“, pa onda skuvam kafu... Kao i svaka tipična srpska žena, uostalom - kaže Milica za „Alo!“ i otkriva kako uspeva da omekša Sašu Popovića, direktora „Grand produkcije“, koji je zove na desetine puta da bi proverio kada stiže.

Milica Pavlović
Milica Pavlović, Foto: Nenad Vujanović

- Saša prvo napravi onu njegovu, kao „ljut sam“ facu, odglumi da je zaista ljut jedno dva minuta, ali onda sve bude okej. Imam sreću da mi uvek oprosti jer zna da ne radim to namerno i zna da sam profesionalac koji poštuje scenu i voli da izgleda dobro kada na nju izađe. Sedam godina sam u „Grandu“, pa je možda i to razlog zbog kojeg mi uvek progleda kroz prste - kaže samouvereno Milica. Ono što smo primetili jeste ti da joj je kosa naprasno izrasla, pa smo je upitali da li je veštačka ili ne.

- Sve na meni je moje, pa i kosa. Sve je kupljeno i regularno je plaćeno, tako da je moje - našalila se Milica, koja je poznata po tome da ulaže dosta novca kako u karijeru, tako i u svoj izgled. Ipak, kako kaže, svakog puta kada otvori ormane, suoči se s ozbiljnim problemom

- Nemam šta da obučem, moji ormani su prazni. Sve sam staro pobacala i razdelila, tako da planiram put u Milano sa najboljom drugaricom Violetom, gde ću, nadam se, da obnovim garderober i počastim se novim krpicama. Bogu hvala, novi album se finansijski isplatio, posla imam, da kucnem u drvo, pa sebi mogu da priuštim te neke male slatke ženske stvari - kaže Milica Pavlović za „Alo!“.

Milica Pavlović
Milica Pavlović, Foto: Nenad Vujanović

Mica pokazala cicu i grudi

Milica Pavlović se na snimanju „Grandove“ emisije prilično razgolitila, te je u studio stigla u zelenoj haljini sa velikim šlicevima i dubokim dekolteom. Mlada pevačica je na „Grandovoj“ sceni otpevala pesmu „Ne sećam se“ s novog albuma „Zauvek“, a njen nastup su pomno pratile Ana Bekuta i Ivana Peters. Međutim, tokom nastupa Milica je imala mali peh s haljinom, te je publika na trenutak videla i njen donji veš, a Mica je jedva uspela da obuzda i grudi, jer je brusthalter zaboravila kod kuće.

- Hladno mi je, ali trpim. Sve za lepotu, što je nama ženama blisko. Haljina na meni je letnja, ali pošto je proleće već stiglo, onda je i prikladna. U njoj prizivam lepo vreme - rekla je atraktivna pevačica za „Alo!“ pre snimanja.

Milica Pavlović
Milica Pavlović, Foto: Nenad Vujanović

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi