Marijana Mateus
Alo!/Masanori Jošida
Marijana Mateus

Masanori Jošida/Alo!

Marijana Mateus, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Modna dizajnera Marijana Mateus ostavila je mnoge bez daha fotografijama sa putovanja u Dubaiju.

Naime, Marijana je putem društvenih mreža prikazala kako iz njene perspektive izgleda pogled sa jednog od najatraktivnijih hotela u svetu, a reč je o čuvenom "Burj Al Arab" u Dubaiju. Inače, radi se o izuzetno ekskluzivnom hotelu na svetu, a u Emiratima je poznat kao mesto gde odsedaju brojni pripadnici svetskog džet seta.

- Na vrhu sveta - glasio je kratko Marijanin opisu uz fotografiju na kojoj bi joj pozavideli mnogi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Preko 80 komentara stiglo je na račun njene fotografije - mnogi su bili oduševljeni pogledom, ali brojni su bili i komnetari na Marijanin izgled. Definitivno je da nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

"Najlepše noge ikada", "Prelepa fotografija", "Savršena žena", "Prelepa, zgodna i uvek u trendu", "Ubitačne noge. Vama treba zakonom zabraniti da nosite mini suknjje, pod hitno tu lepotu da osigurate", "Na vrhu gde ti je i mesto", samo su neki od komentara.

Kako bilo, broj komentara i lajkova pokazuje da nije samo Marijana uživala već i svi oni koji su kroz njene fotografije videli i doživeli lepote ove arapske metropole.

Verujemo da bi muški svet imao brojne komplimente za Mateusovu, ali ženskoj populaciji je zapalo za oko odevna kombinacija koju je Marijana ponela na sebi. Radi se o torbici i minđušama brenda Dior", potom haljina "Zimmerman", dok je od obuće ponela zanimljive sandale marke "Sophia Webster".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Snežana

17.01.2021 02:15

Zgodna jeste, ali i fotošop je radio