Dejana Živković
Alo! / Masanori Jošida
Dejana Živković

Alo! / Masanori Jošida

Dejana Živković, Foto: Alo! / Masanori Jošida

„Sama svoj majstor“ parola je kojom se vodi Dejana Živković, a u to se uverio i paparaco „Alo!“ koji je fotografisao zgodnu manekenku dok je pokušavala da opere svoj automobil u jednoj perionici na Novom Beogradu.

Skockana kao da je krenula na modnu reviju, Dejana je izašla iz automobila obučena u farmerke i beli sako ispod kojeg je imala duboko dekoltiranu majicu, a stajling je upotpunila visokim potpeticama.

Ali, umesto da se odmah baci na pranje i glancanje svog automobila, Dejani kao da nije bilo jasno šta treba prvo da uradi. Pogledom je tražila nekog ko bi mogao da joj objasni, a kada je pomoć izostala, manekenka je rešila da stvari uzme u svoje ruke.

Prvo je nevešto i nesigurno baratala pištoljem za pranje automobila, kao da nije znala kako treba da ga upotrebi. Međutim, nije odustala od namere da njen četvorotočkaš zablista, pa je vrlo brzo ušla u štos. Ne samo da se bacila na pranje i glancanje, već je u perionici napravila i ozbiljnu pometnju među muškarcima, a nije se ni naljutila što se nijedan nije setio da joj priđe i pomogne. Kada je završila posao, Dejana je sela u svoj čist automobil i odvezla se u nepoznatom pravcu.