Kristina Kija Kockar
Printscreen
Kristina Kija Kockar

Printscreen

Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

Kristina Kija Kockar gostovala je jutros u jutarnjem programu sa Deom i Sarapom, gde se po ko zna koji put dotakla svog bivšeg supruga Slobe Radanovića. Međutim, ni on joj nije ostao dužan.

Naime, voditeljka je želela da sazna istinu pa je Kiju pitala šta je tačno, jer u medijima sve više imamo priliku da pročitamo da su u lošim, a potom u dobrim odnosima.

"Tačno je. Tanka je linija između ljubavi i mržnje. Normalno je da ne mogu da pređem preko svega toga, ali je i normalno da ne mogu da se zaborave neke stare emocije", rekla je ona, a potom je Predrag Sarapa konstatovao da je Kija oprostila Slobi preljubu, ali nije zaboravila, a ona ga je u momentu prekinula:

"Nisam mu oprostila i mislim da mu nikada neću oprostiti", rekla je odlučno Kija.

Međutim, Sloba nije ostao imun na ove reči pa je brzo na svom Instagram profilu odgovorio.

"Eh, da je sreće da su svi sujetni kao Sloba", napisao je na svojoj Instagram priči ali ju je ubrzo i uklonio.

Sloba Radanović

Printscreen Instagram

Sloba Radanović, Foto: Printscreen Instagram

 

Komentari (7)

??????

07.09.2018 19:36

Da li ce ovaj lazljivi kepec pricati nesto drugo osim o svom propalom braku. Vrti istu plocu godinu dana. Sklonite tu iskompleksiranu , bolesno ambicioznu , prevrtljivu zenu iz naseg vidokruga. Dosadila je i Bogu i narodu sa svojim lazima i manipulacijama.

branko1

07.09.2018 22:46

@?????? - Ti mora da si jedan od "uživalaca"Bukvine pameti,jer joj je ona sva u "onoj prljavoj stvari"

Rade

07.09.2018 23:20

@?????? - Kija ima pravo da prica o svom braku. Mi nemamo pravo da pricamo o njenom braku, jer ona ne prica o nasim brakovima.

yattien

08.09.2018 01:36

@?????? - Može joj se i nije dosadila, odgovara na pitanja i govori istinu, a ti te nebuloze pričaj u svoje ime, mani se naroda.

Nele

08.09.2018 03:31

@?????? - Sta trabunjate, imam pravo da pricam o njenom braku i jos da se ismejavam, ona je to dozvolila sve je dala na tacni prevaru, sahranu OCA, laki pornic. Smesna zena hoce da je devojka I riba! Zeno ti si raspustenica baljda ti je jasno nisi ni pevacica. Na laz si do bila Stan I auto, singer vise me smaraj nas, zovi Bobu pa ga gnjavi!

nedjo

07.09.2018 21:58

sunce ti...ova zena u jutarnjem programu...

goga

08.09.2018 05:18

Koja je ona "zvezda" pa je doveli u jutarnji program?o bože dragi kakve nebuloze na pinku,pa nekada se u mojoj kući nije menjao kanal sa pinka a sada ga gledamo samo kada su one tri serije uveče i odmah prelazm na drugi kanal ,ovo je užas ,nisam ničiji fan ali nemogu da slušam više koliko laže kepec jedan,užas .