VIP MAGAZIN SAZNAJE Jelena Karleuša kupila porodičnu grobnicu za 20.000 evra! Otkriveno po kojim običajima će Divna biti sahranjena...

Najnoviji broj VIP magazina donosi ekskluzivne priče koje poznati žele da sakriju.

Alo! Vip magazin
Alo! Vip magazin, Foto: ALO!

Iako je još slomljena i u šoku zbog smrti majke Divne, Jelena Karleuša je uz pomoć najbližih prijatelja i tetke Danijele organizovala sahranu, koja će biti održana danas, na Bežanijskom groblju, u 14.30 časova. Jelena se nije oglašavala od nedelje, a juče se od majke oprostila čituljom i emotivnom porukom.

 

- Mila moja lepotice, pobednice moja, moj veliki borcu. Ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela. Ponosu moj, uzoru moj, ljubavi moja, lepa nasmejana. Spavaj mirno, anđele moj - piše u čitulji koju je dala Karleuša.

 

Kako magazin VIP saznaje, Jelena je želela da njena majka bude sahranjena po hrišćanskim običajima. Pošto nisu imali porodičnu grobnicu, pevačica je majci grobno mesto obezbedila na Novom bežanijskom groblju, za šta je izdvojila preko 20.000 evra, kako se Jelena drži u najtežim trenucim i ko joj je najveća podrška pročitajte u novom broju VIP magazina.

Baki B3 i Dina Galorini
Baki B3 i Dina Galorini, Foto: Vladimir Marković

Osim toga, otkrivamo zbog čega je žena Bakija B3 želi da ga napusti i da mu uzme dete.

Miodrag Radonjić
Miodrag Radonjić, Foto: E-stock Ivan Dobričić

Glumac Miodrag Radonjić za VIP je otkrio koji savet je usvojio od starijih kolrga, kako je popularnost uticala na njega, kao i zašto se ne pojavljuje sa devojkom u javnosti.

Nevena Božović
Nevena Božović, Foto: Screenshoot RTS

Ne propustite ni šta zvezde kažu o odlasku Nevene Božović na Evroviziju. 

Šta su poznati radili prethodne nedelje daleko od očiju javnosti, pogledajte u našoj rubrici "Paparaco", a otkrijte i koja poznata ličnost nije uspela da zadovolji kriterijume naših modnih stručnjaka.

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, potražite od 6.marta, na svim kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi