Metju Peri
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Pripadnica holivudskog džet-seta, koja je bila u braku s planetarno popularnim glumcem uhapšena je zbog smrti zvezde „Prijatelja“ Metjua Perija.

Kako su američki mediji objavili, njoj je pre nekoliko dana, po nalogu policije Los Anđelesa pretresena kuća i zaplenjeni su joj mobilni telefon i laptop. Prethodno je privedena na više razgovora s policijom nakon što su zvaničnici naveli da je postignut „značajan napredak u istrazi započetoj u maju“.

Prema rečima izvora, ime žene se ne saopštava zbog istrage.

- Policija Los Anđelesa je otišla u rezidenciju misteriozne žene s nalogom za pretres, ali ona nije bila prisutna. Kad se vratila, bez pogovora je predala svoj telefon i laptop - rekao je za medije insajder, dodajući da je žena „predala sve što su joj tražili“.

Isti izvor je precizirao da su se privedena slavna žena i zvezda „Prijatelja“ upoznali u centru za odvikavanje, gde je počelo njihovo, kako je precizirao, „neočekivano prijateljstvo“.

Metju Peri

Foto: Youtube/Printscreen

 

Privedena žena je negirala bilo kakvu umešanost u Metjuovu smrt.

- Unajmila je advokata i sve vreme tvrdi da je nevina. Prema njenim rečima, Metjua je smatrala jednim od svojih prijatelja i istakla je da nikada ne bi uradila nešto da mu naudi - naveo je izvor, pa dodao:

- Ali, kako su moji izvori iz policije naveli, detaljno su se pripremili i, da ne postoji osnovana sumnja, sigurno je ne bi priveli i oduzeli joj lične stvari.

Kao što je poznato, Peri je pronađen mrtav 28. oktobra 2023. godine u poslepodnevnim časovima u svom džakuziju u kući u naselju Pasifik palisejds u oblasti Los Anđelesa. U početku se smatralo da je umro od posledica utapanja, policajci nisu našli nikakvu drogu niti pilule u njegovom domu. Međutim, dva meseca kasnije, medicinski islednik je zvanično presudio da je umro od „akutnog dejstva ketamina“. S obzirom na to da je poslednji tretman infuzijom ketamina kod svog doktora imao nedelju i po ranije, a taj lek se brzo metaboliše, sa sigurnošću je utvrđeno da tragove te doze nije bilo moguće pronaći u njegovom organizmu, već ju je kasnije dobio od nekog drugog. Zbog toga su pokrenuli istragu, a kako je izvor pojasnio, uhapšena žena bi mogla da plati veliku cenu.

- Ona je emocionalna olupina. Ovo bi je moglo dovesti do ivice, bez obzira na to da li je umešana ili ne - zaključio je izvor.

Metju Peri ostavio više 120 miliona dolara

Pojavile su se nove informacije i navodni sadržaj testamenta legendarnog glumca. Vrednost Perijeve ukupne imovine procenjena je na čak 120 miliona dolara, koje je stekao tokom uspešne karijere.

Kako pišu strani mediji, Peri je ostavio više od milion dolara Fondaciji koju je nazvao po liku iz filma Vudija Alena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading