Kim
Foto: Profimedia/Michael Stewart / INSTAR Images / Profimedia

Starleta Kim Kardašijan se prisetila svog 43. rođendana i požalila majci Kris Džener da je tog dana morala da bude sa svojom decom.

- Bilo je to pravo mučenje. Htela sam dan za sebe, ali sam zaglavila gledajući snimke na Jutjubu. Imala sam FIFA turnir i pravila sam kreativne radove. To nije ono što sam htela da radim na svoj rođendan - rekla je Kim.

Kim Kardašijan sa decom

Foto: Profimedia

 

- Trebalo je da postrojim svoju decu i da im kažem: „Ovo nije Dan majki. Ovo je moj dan, koji bi bio savršen da sam zaključala vrata i u krevetu jela kolače i sladoled. Ali ne, nikoga nije briga za moje snove, barem ne mojih četvoro dece - požalila se u šou-programu „Kardašijanovi“, a društvene mreže su se usijale od negativnih komentara:

- „Trebalo bi da budeš zahvalna što uopšte imaš priliku da provodiš vreme sa svojom decom!“ - usijale su se mreže.

Kim iskopirala rođenu ćerku

Retke su mame i ćerke koje usklađuju modne kombinacije onako kako to rade Kim Kardašijan i Nort Vest, koje su nosile slične komade nakita i bisere tokom Met Gale, premda je devojčica bila previše mlada da bi prisustvovala događaju. 

Nakon što je Nort nosila posebno dizajniran autfit dok je glumila u predstavi ,,Kralj lavova", Kim je odlučila da rekreira njen autfit. Neki pratioci su rekli da krade Nortinu slavu i da preuzima zasluge za njen prvi glumački nastup, iako je taj nastup oštro kritikovan od strane publike.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading