kejt midlton
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Stručnjak za govor tela analizirao je nedavni javni nastup princa i princeze od Velsa na balkonu Bakingemske palate, otkrivajući dublje emocije koje su bile prisutne tokom tog trenutka.

Džudi Džejms, stručnjakinja za komunikaciju, primetila je da je zajednički trenutak između princa Vilijama i princeze Kejt pružio dirljiv uvid u njihovu radost zbog ponovnog zajedničkog pojavljivanja na svetskoj sceni.

- Najdirljiviji trenutak je bio kada su se Vilijam i Kejt sreli pogledima. Vilijamove bore oko očiju i osmeh oko usana jasno su pokazali njegov unutrašnji ponos i olakšanje što je njegova prelepa supruga ponovo bila pored njega. Kejt je uzvratila širokim osmehom sa rupicama, što je izrazilo puno ljubavi i opuštenost u ovom važnom trenutku - objasnila je Džudi.

Princeza od Velsa je oduševila javnost kada se prvi put ove godine pojavila u javnosti, uprkos lečenju od raka, pridruživši se kraljevskoj porodici na proslavi kraljevog rođendana. Kejt je stajala pored svoje dece - princa Džordža, princa Luisa i princeze Šarlot, dok su pukovi nastavili svoju svečanu paradu u crvenim uniformama. Primećeno je kako nežno razgovara s princezom Šarlotom dok je vojni orkestar svirao.

Iz izraza lica prinčeva i princeze moglo se naslutiti da su s nestrpljenjem čekali ovaj javni nastup sa svojom majkom.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading