OSVETA KRALJICE ELIZABETE HARIJU I MEGAN Kraljica je uspela da sakrije od javnosti podatak važan paru, evo o čemu je reč
Profimedia

Ćerka princa Harija i Megan Markl nedavno je proslavila treći rođendan daleko od kraljevske porodice, ali to nije omelo britansku javnost da se podseti kontroverzi, koje njeno ime prate od rođenja. Reč je, zapravo o načinu na koji ga je dobila i osveti kraljice Elizabete zbog toga.

Naime, Hari i Megan su malenu nazvali Lilibet Dajana Mauntbaten-Vindzor, a opšte poznato je da su kraljicu zvali upravo Lilibet. Hari i Megan su za medije istakli da je njihova ćerka tako nazvana po prabaki, naravno, uz njen blagoslov.

Međutim, mnogima je to bilo čudno jer javna je tajna da kraljica nije "mirisala" Megan, da se protivila Harijevom braku s njom, a kad su se supružnici odvojili od porodice, sva vrata za njih je zatvorila, i to zauvek.

kraljica Elizabeta

Profimedia

 

Sada se oglasio i novinar Robert Hardman, koji je nedavno je objavio biografiju kralja Čarlsa III, u kojoj je istako kako je Elizabeta retko kada bila tako ljuta, kao kad je saznala za ime koje su Hari i Megan dali svojoj ćerki.

Pritom, bliski prijatelji Harija i Megan su otkrili da su im njih dvoje rekli kako su naslednicu s kraljicom upoznali putem video-poziva. I to je ostalo pod znakom pitanja, mnogi im nisu poverovali, iz palate to nikad nisu zvanično potvrdili, zbog čega su njih dvoje morali da angažuju advokate, kako bi dokazali istinitost svojih tvrdnji. 

Ipak, dve godine posle kraljičine smrti, ispostavilo se da se kraljica zaista videla s praunkom Lilibet, ali da je naredila da nijedna fotografija, niti snimak tog susreta ne budu objavljeni javno. Bila je to, kako su dobro obavešteni izvori naveli za britanske medije, kraljičina osveta, koju je priredila Hariju i Megan, nekoliko meseci pre nego što je umrla. 

kraljica Elizabeta

Profimedia

 

Kako su mediji dalje naveli, Elizabeta i Lilibet su se prvi i jedini put srele na kraljičinom platinastom jubileju 2022. godine, u znak proslave 70 godina njenog krunisanja na engleski tron. Navodno, kraljica se plašila da će susret s ćerkom omražene joj Megan Markl zaseniti sve ono na čemu se godinama radilo i sve ono što je kraljica tako dugo čekala.

Megan Markl ismevala pokojnu kraljicu Elizabetu

Megan Markl ispričala je kako je upoznala kraljicu Elizabetu II, i pritom pokazala kako joj se poklonila. Govorila je to kroz osmeh i sigurno nije imala lošu nameru, ali ne misle svi tako.

Priču je otkrila u dokumentarcu "Hari i Megan" čija se premijera intenzivno najavljivala danima. Pored nje je sedeo Hari i činilo se da mu je izrazito neprijatno dok sluša suprugu. Izgledao je veoma ozbiljno, a onda se kratko osmehnuo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading