Madona
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

Kraljica popa Madona(65) i njen 35 godina mlađi partner, bokser Džoš Poper stavili su tačku na romantičnu vezu posle nepunih godinu dana. Kao razlog, prijatelji para su naveli nedostatak vremena, pre svega njenog za njega, zbog turneje „Celebration“, koja se završila početkom maja.

Isti izvor je naveo, a Dejli mejl objavio:

„Iako su Madona i Džoš odlučili da raskinu, njihov odnos je i dalje ispunjen ljubavlju i poštovanjem. Stvarno nema neprijateljstva, još uvek se vole. Njihova veza trenutno nije održiva i stvari su se ohladile, ali ostaju prijatelji.“

Madonu je sin David Banda upoznao sa Džošom, u čijoj je teretani na Menhetnu trenirao boks. Prvi put u javnosti viđeni su kada je ona navijala za njega na jednom od boks mečeva u Njujorku, u martu 2023. Nekoliko dana kasnije, zvanično su potvrdili da su zajedno, tada je i snimak na kome se strasno ljube ugledao svetlost dana.

madona

Foto: Printscreen/instagram

 

Tokom romanse Poper je nebrojeno puta pokazao koliko mu je stalo do Madone, kada je zaglavila u bolnici usled bakterijske infekcije nije se odvajao od nje. Bio je rado viđen gost u njenoj porodici, čak je dobio blagoslov od Roka Ričija, Madonninog najstarijeg sina prilikom putovanja u Portugal na proslavu Madonninog rođendana. Dao je svoj doprinos i upravo završenoj turneji „Celebration“ - bio je deo spota za pesmu „Erotica“ i, što je važnije, sa Madonom je podelio scenu u Bruklinu.

Prema Dejli mejlu, Poper je imao uspešnu karijeru u američkom fudbalu dok je studirao na Univerzitetu Rovan u Nju Džerziju. Nažalost, nije bio spreman za Superboul nakon diplomiranja jer se okušao u dva NFL tima, ali nije dobio mesto uprkos svom očiglednom talentu. Tokom pandemije kovid 19 odlučio je da osnuje brend „Breadvinners“, odnosno lanac teretana u kojima je boks na prvom mestu, jer Poper ovaj sport na svojoj veb-stranici opisuje: „Boks nije samo učenje kako da se krećete u ringu, već kako da se krećete kroz život“.

Pre Džoša, Madona je bila i u vezi s modelom Endruom Darnelom (23) i plesačem Ahlamalikom Vilijamsom (28), pokazujući time da ostaje verna nekonvencionalnom stilu života i odnosa. Nikad nije krila ni da je njena sopstvena porodica najbolji primer kršenja društvenih normi.

- Stvorila sam veoma nekonvencionalnu porodicu. Imam ljubavnike koji su tri decenije mlađi od mene. Osećam da se zbog svega što radim ljudi osećaju zaista neprijatno - izjavila je za medije jednom prilikom Madona, koja se još nije zvanično oglasila o raskidu ljubavne veze s Poperom.

Šetale su njenog psa: Kim Kardašijan i slavna sestra u detinjstvu radile kod Madone

Pre nego što je postala poznato ime, rijaliti TV senzacija i milijarderka, Kim Kardašijan je imala skromne početke. Mnogo pre nego što je krasila naslovnice časopisa i dominirala na društvenim mrežama, bila je samo obično dete koje je odrastalo pored jedne od najvećih ikona 20. veka – Madone. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading