Pi Didi
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pojavila se još jedna žrtva repera Pi Didja, koja ga je tužila zbog seksualnog zlostavljanja.

Bivša manekenka Kristal Mekini je do detalja opisal kobni susret s Didijem, koga je, kako je navela, upoznala na Nedelji muške mode u Njujorku 2003. godine. U tom trenutku je imala svega 22 godine.

- Pozvao je u svoj studio. Didi i njegove kolege su pili konjak i pušili džoint, ja sam povukla samo jedan dim, ali sam se osećala kao da lebdim - rekla je Kristal i to je navedeno u tužbi protiv repera.

Pi Didi

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sigurna sam da je džoint bio pomešan s nekom drugom drogom - pojasnila je bivša manekenka.

Prema njenim rečima, Pi Didi je zahtevao od nje da odu zajedno do toaleta, gde se, kako je istakla "nabio na nju, počeo da je ljubi i gurnuo joj glavu do svog međunožja".

- Naredio mu je ga oralno zadovoljim. Odbila sam, a on me je uhvatio za glavu i prisilio na oralni seks - navela je bivša manekenka, koja je ispričala da je potom osetila vrtoglavicu i izgubila svest.

- Sledeće čega se sećam je da sam se probudila u taksiju i shvatila da sam bila seksualno napadnuta - izjavila je Kristal.

Međutim, iz tužbe nije jasno misli li na spomenuti oralni seks ili na neki drugi seksualni čin koji se možda dogodio dok je bila u nesvesti.

Prema njenim tvrdnjama, vrlo brzo je izbačena iz modne industrije, njena manekenska karijera je okončana zbog čega je pala u tešku depresiju.

Pi Didi

Foto: Printscreen/instagram

 

Kristal je dodala i da je imala moralnu obavezu da se oglasi posle vesti o tužbama koje su pokrenule Didijeva bivša devojka Kesi Ventura, ali i druge devojke.

Oglasilo se tužilaštvo: Evo šta će biti sa reperom

Reper Šon Didi Kombs, poznatiji kao Pi Didi, prekinuo je ćutanje nakon što se ove nedelje pojavio šokantan video na kojem je tukao svoju bivšu devojku Kesi Venturu. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading