Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Profimedia

Princeza od Velsa se nije oglašavala otkad je video-porukom sredinom marta  otkrila da ima rak i da je na preventivnoj kemoterapiji. Sada se oglasila na društvenoj platformi X:

- Šokirani smo i tužni zbog užasnih događaja u Sidneju. Naše misli su s voljenima onih koji su preminuli, onima koji su pogođeni ovom situacijom i herojima iz hitnih službi koji su rizikovali svoje živote kako bi spasili druge - navedeno je u objavi potpisanoj inicijalima W i C, koji označavaju princa Vilijama i princezu Kejt.

Kejt Midlton

Printskrin/Iks

 

Otkad je snimila video-poruku o svom zdravstvenom stanju, Kejt Midlton se nije pojavila u javnosti.

Za razliku od nje, njen suprug često se pojavljuje u javnosti, a za vikend je bio u pabu u severnom Norfolku s taštom Kerol Midleton. To je za MailOnline otkrio kolumnista Ričard Eden.

- Kejt nije bila sa njima - dodao je Eden.

S obzirom na to da je Kejt u marku otkriven rak, Vilijam se, kako navode izvori bliski prinčevskom paru, maksimalno posvetio deci. Nedavno je sa najstarijim sinom, princom Džordžom viđen na utakmici na meču Aston Vile protiv LOSK Lil kluba u Birmingemu. Navodno, Vilijam ne želi da se deca osećaju zapostavljenim dok im mama ide na hemoterapiju, pa on prinčevima Džordžu i Luisu i princezi Šarlot svakodnevno posvećuje pažnju.

Kejt Midlton

Printskrin/XIks

- "Bar on zna kako je to" - bili su komentiri na društvenim mrežama koji su aludirali na činjenicu da je princeza Dajana ubijena kad je njemu bilo 15 godina, zbog čega je odrastao bez majke.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading