Andželina Džoli
Foto: Profimedia/Profimedia

Bivši supružnici Andželina Žoli (48) i Bred Pit (59), osim dece, dele i plastičnog hirurga.

Ovu njihovu tajnu razotkrio je čuveni britanski plastični hirurg dr Džoni Beteridž, koji analizira lica poznatih ličnosti. I dok se Bredom bavio pre dve godine, Andželina mu je tek nakon pojavljivana na crvenom tepihu u Brodveju postala meta.

Glumica je promovisala svoj novi mjuzikl „The Outsiders“ i za ovu priliku je obukla svilenu haljinu u boji bronze, preko je ogrnula ogrtač, a stajling je upotpunila bordo sandalama i jarkocrvenim karminom. Njen novi imidž - nedavno je ofarbala kosu u plavo i prvi put posle duže vremena nije bila u crnom od glave do pete, dopao se brojnim fanovima. Usledili su i komentari tipa: „Nisi ostarila ni dana“, „Izgledaš tako mladoliko, otkrij nam tajnu“, „Endži, jesi li se zaljubila, pa tako blistaš?“

Tajnu njenog mladolikog izgleda otkrio je dr Beteridž, koji je istakao da je Andželina oduvek imala savršeno simetrično lice.

Andželina Džoli

Printskrin/Instagram

 

- I to je i dalje tako, ali glumica svoj mladoliki izgled duguje operaciji koja se naziva ’deep plane facelift’, odnosno dubinska intervencija zatezanja lica. Reč je o ozbiljnoj hirurškoj proceduri koja se koristi za pomlađivanje lica i vrata, a daje dugotrajne rezultate i prirodan izgled - pojasnio je dr Beteridž, koji je kao dokaz priložio fotografije Andželininog uha snimljene sada i 2014. godine.

Andželina Džoli

Printskrin/Instagram

 

- Na fotografijama se vide tragovi estetskog zahvata i promene na tragusu, delu uha koji izgleda drugačije nakon operacije zatezanja lica - precizirao je plastični hirurg, koji je pre izvesnog vremena razotkrio i mladoliki izgled još malo pa šezdesetogodišnjeg Bred Pita.

- Njegova transformacija se primetila kad je bio na Vimbldonu. Videla se promena na njegovom licu, pogotovu kad se pogleda sa strane i u donji deo lica. Može da se zaključi da je povezana sa zatezanjem lica, pre svega kad se vidi Bredovo uho koje ima klasičan ožiljak od zatezanja lica. Prilikom zahvata koža oko njega se podiže, što može da promeni oblik i položaj ušnih resica. Gotovo se vratio u prošlost kada je, ironično, glumio Bendžamina Batona, lika koji stari unazad - istakao je plastični hirurg, i zaključio:

- Izgleda zaista dobro, ovo je odličan primer dobro obavljene operacije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading