Riki Martin
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia, printskrin

Kako izgleda kad se na javnom mestu izgubi kontrola, nedavno je pokazao Riki Martin koji je doživeo erekciju usred koncerta.

Latino zvezda je kao specijalni Madonin gost na njenoj Celebration turneji izašao na binu u Majamiju. Kraljici popa pedesetdvogodišnji Portorikanac pridružio se prilikom izvođenja pesme „Vogue“ i imao je zadatak da oceni plesače.

Sve je bilo u redu dok njih trojica nisu zamešali pred njim. Polugoli, znojavi i zategnuti, zgodni momci su se uvijali pred njima, a onda mu je jedan zamešao u krilu.

Riki Martin

Foto: printksrin

 

Riki, koji je do tada mirno sedeo u srebrnoj stolici pored Madone, počeo je da se meškolji i znoji, a kada je ustao, publika je imala šta da vidi - u području međunožja bila je izbočina koja je pretila da mu pocepa pantalone.

Brzo je ponovo seo i mada je papir s ocenom, koji je do tada držao visoko iznad glave, spustio na međunožje, to nije učinio dovoljno brzo - prisutni su sve snimili i odmah objavili na društvenoj mreži Iks, nekadašnjem Tviteru. „Ko se to nama malo uzbudio?“, napisali su ispod snimka jedni, dok su drugi poručili Rikiju: „Ljubazno te molimo da vratiš na mesto aparat za gašenje požara koji držiš u pantalonama!“

Riki Martin

Foto: printksrin

 

I sam Riki je objavio snimak na svom Iks nalogu, a sporne kadrove je prekrio komentarima. Jedan od njih bio je: „Hvala ti, Madona, ljubavi moja. Uvek je sjajno biti pozvan na zabavu. Svi vi ne smete da propustite ovaj šou!“

Ovim povodom nije se oglasila ni 65-godišnja Madona, koja se sa Rikijem druži već nekoliko decenija.

Inače, jedan od najvećih latino zavodnika slomio je srce mnogim ženama kada je 2010. priznao da je gej. Istina je mnoge iznenadila jer je bio u romansama sa brojnim ženama, jedna od njih je bila slavna teniserka Gabrijela Sabatini. Tada je za magazin „People“ izjavio:

- Se*sualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo, već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao - naveo je on tada.

Riki Martin

Foto: Profimedia

 

Do prošlog jula bio je u braku sa 12 godina mlađim umetnikom Džvanom Jozefom, s kojim je putem surogat majke dobio četvoro dece.

Razveli su se posle šest godina velike ljubavi i tom prilikom su za „People“ dali zvanično saopštenje:

- Odlučili smo da okončamo naš brak u ljubavi, poštovanju i dostojanstvu prema našoj deci, poštujući sve što smo iskusili kao par za sve ove godine.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading