kejt-midlton
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Haos nakon oglašavanja Kejt Midlton i video-poruke svetu u kojoj je saopštila da ima rak ne prestaje, a sada su otkriveni novi detalji.

Kako navode strani mediji, video je snimljen i objavljen pre vremena, a sve to zbog pretnji Kensingtonskoj palati da će princezina dijagnoza biti obelodanjena u javnosti bez njihove dozvole, kaže izvor za "Daily mail".

Izvor je otkrio da tajming snimka nema nikakve veze sa spekulacijama u vezi s njenim nestankom, već je u vezi s tim što je neko znao za njeno zdravstveno stanje.

 

Kejt Midlton

Foto: Profimedia

 

Nejasno je da li je curenje informacija o tome da je princeza bolesna došlo iz londonske klinike, gde je ona u januaru podvrgnuta operaciji abdomena ili s nekog drugog mesta.

- Šta god da je bio razlog, Kejtino priznanje je potvrdilo da je to bila ispravna odluka da je obrati javnosti što pre - navodi se u kolumni. 

Podsetimo, Kejt je pre nešto više od nedelju dana objavila iskrenu video-poruku, potvrđujući da je na hemoterapiji zbog raka.

Princeza (42) govorila je o „velikom šoku“ nakon što su testovi identifikovali kancer nakon operacije abdomena i o „neverovatno teškim mesecima“ koje je njena porodica preživela, a glas joj je dok se obraćala javnosti u videu podrhtavao od emocija.

Vrsta raka nije otkrivena, ali buduća kraljica je započela 'preventivnu hemoterapiju' krajem februara i kaže u obraćanju da ima pozitivan stav i da je dobro raspoložena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading