Kejt Midlton
Foto: Alo/Profimedia

Oglasila se Kejt Midlton nakon nedelja spekulacija šta se sa njom dešava.

Princeza od Velsa objavila je večeras da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini i da je podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji, prenosi Dejli mejl

- U januaru sam podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u Londonu i tada se smatralo da ja nemam kancer - rekla je Kejt u videu, pa nastavila:

- Operacija je bila uspešna. Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da je ipak imam rak. Moj medicinski tim stoga je savetovao da se podvrgnem preventivnoj hemoterapiji i sada sam u ranim fazama tog tretmana.

Kejt je u videu rekla da je to za nju i porodicu bio veliki šok, a pogotovu za decu.

- Trebalo mi je vremena da se oporavim od velike operacije kako bih započela terapije. Ali, što je najvažnije, trebalo nam je vreme da objasnimo sve Džordžu, Šarloti i Luisu na način koji je odgovarajući za njih, i da ih uverimo da će sve biti u redu.

Kejt midlton

Printscreen

 

Kejt je otkrila i da se dobro oseća i da se svakodnevno fokusira na svtari koje će joj pomoći u ozdravljenju.

- Nadamo se da ćete razumeti da, kao porodica, sada trebamo malo vremena, prostora i privatnosti dok završim svoj tretman - rekla je princeza.

Ova vest je veliki udar za britansku monarhiju jer je kralj Čarls III trenutno podvrgnut tretmanu zbog raka, što je saopštila Bakingemska palata početkom februara.

Na početku teksta pogledajte kako je izgledalo kompletno obraćanje princeze prosleđeno medijima.

Kako javljaju britanski mediji, Midlton je podvrgnuta „preventivnoj“ hemoterapiji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading