kejt midlton
Foto: Shutterstock

Navodni nestanak britanske princeze Kejt Midlton glavna je tema u medijima širom sveta, a sada se spomenulo i ime muškarca koji je navodno ljubavnik Vilijamove supruge.

Tomas Kingston

Foto: Profimedia

 

U pitanju je Tomas Kingston, koji je navodno bio u emotivnoj vezi sa Kejtinom rođenom sestrom, ali i sa bivšom devojkom princa Vilijama.

Njihova veza sa Pipom Midlton nije potrajala, ali ostali su prijatelji. Viđeni su zajedno na više događaja, a on i Gabrijela bili su i na Pipinom venčanju.

Navodni ljubavnik princeze od Velsa nedavno je tragično preminuo u 45. godini, a na sahrani na privatnoj službi među 140 ljudi, bio je i princ Vilijam

Bio uspešni biznismen i suprug lejdi Gabrijele, bliske rođake kralja Čarlsa i kraljice Elizabete.

Tomas je pronađen mrtav sa povredom glave. Uzrok smrti nije odmah utvrđen, ali nije bilo sumnjivih okolnosti. Smrt je proglašena samoubistvom, a pored njegovog tela pronađen je pištolj.

Kejt Midlton

Foto: Profimedia

 

Mnogi teoretičari zavera sada tvrde da je tajna ljubav sa Kejt možda i razlog njenog nestanka i tragične smrti Tomasa. Naravno, dokaza za tako nešto nema.

Za sve ovo vreme kraljevska porodica nije dala ni jednu konkretnu informaciju o tome šta se zapravo događa sa Kejt. Umesto toga, objavljena je fotošopirana fotografija Kejt Midlton, na kojoj pozira s decom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading