Kejt Midlton i princ Vilijam
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Svetska javnost danima i nedeljama bruji o životu Kejt Midlton, ali i drama koja se stvorila nakon što je nestala iz javnosti zbog, kako tvrdi palata, operacije.

Da stvar bude još gora, isplivale su brojne navodne afere prica Vilijama, ali i Kejt Midlton, a Pandorina kutija  polako se otvara.

Sada je u javnost isplivao i, kako svetski mediji prenose, navodni sukob između Vilijama i Kejt nakon što je ona čula za glasine o neverstvu sa markizom Sarom Rouz Čolmondeli.

Glasine o njihovoj vezi počele su još 2014, kada se spekulisalo da se i tajno viđaju. Pričalo se da imaju i dete.

 

 

Sara je takođe i višegodišnji porodični prijatelj, a sve je navodno počelo pre pet godina, kada se Kejt, prema pisanju tabloida, suočila sa Vilijamom kada ga je i optužila za prevaru, nakon čega se on navodno nasmejao, a optužbe je odbacio.

Voditelj Stiven Kolbert i sam je to iskoristio u svojoj emisiji, te se dotakao mogućeg sukoba poznatog para, ali i navodne afere.

- Haha, uvek dobar odgovor kada te žena optuži da je varaš. Haha, zamisli da imam aferu, pa to je presmešno - karikirao je Kolbert navodni razgovor Kejt Midlton i Vilijama, a onda se dodatno našalio.

Rouz Hanburi

Foto: Profimedia

 

- Podseća me na šalu - kuc-kuc, ko je tu, o, to je moj vanbračni sin. Ra**io sam svoju ljubavnicu - ironično je ispričao poznati komičar i voditelj.

Ono o čemu se takođe mnogo piše i polemiše jeste i potencijalni pokušaji advokatskih predstavnika princa Vilijama da zataška priče o aferi i zaštiti markizu od Čolmondelija.

Podsetimo, Sara Rouz Čolmondeli (39) bivša je manekenka i nekada je radila u PR timu konzervativnog poslanika Majkla Gouva kao istraživač, ali sada svoje "poslovno vreme" koristi za vođenje imanja svog muža, Dejvida Roksevidža, 7. markiza od Čolmondelija, sa kojim ima troje dece.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading