Rijana
Foto: Profimedia/Profimedia

R'n'B ikona Rijana bila je angažovana da nastupi na spektakularnom venčanju Ananta Ambanija i Radhike Merčant, događaju koji je privukao pažnju čitavog sveta. Prema izveštajima, Rijana je za svoj nastup bila plaćena izuzetno velikodušno - čak 5 miliona dolara.

Ovo trodnevno slavlje, kako navodi "Daily Mail", ukupno je koštalo oko 120 miliona dolara, uključujući i troškove za goste koji su iznosili oko 20 miliona dolara.

 

 

Snimci sa venčanja su brzo postali viralni na društvenim mrežama, ali su neki primetili da je Rijana tokom nastupa delovala nezainteresovano. Ipak, ona je izvela čak 19 pesama, a navodno je bila plaćena oko 60.000 evra po minuti svog nastupa.

Rijana

Profimedia

 

Tokom svog izvođenja, Rijana je održala i kratak govor, zahvalivši se porodici Ambani i čestitala mladencima. Međutim, neki su joj zamerili što nije pravilno izgovorila imena mladenaca.

Rijana

Profimedia

 

Očigledno, ovaj događaj je bio planiran kao trodnevno slavlje, a Rijanin nastup je bio samo deo bogatog programa koji je trajao tri dana. Otac mladoženje, indijski milijarder Mukeš Ambani, smatra se jednim od najbogatijih ljudi u Aziji, a procenjeno je da njegovo bogatstvo premašuje 110 milijardi dolara, što ga čini jednom od najbogatijih osoba na svetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading