Kanje
Foto: Profimedia/YE IN TOWN / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bjanka Cenzori, supruga kontraverznog repera, Kanje Vesta, ne prestaje da šokira javnost na planetarnom nivou, a poslednjim fotografijama, napravila je opštu pometnju.

Cenzorijeva je na nedelju mode u Milanu, a ako ste mislili da ne može više da vas iznenadi više, ova zanosna crnka pojavila se skoro pa gola!

Bjanka

Foto: profimeda

 

Bjanka je na sebi imala crni kožni bodi, koji je otkrio njen zaštitni znak, a to su bujne grudi, koje su ispadale doslovno sa svih strana i gola zadnjica, a na nogama je nosila duboke roze čizme, a iza nje išao je reper odeveno od glave do pete u crno.

Ljudi su u nevereici stajali i pomno posmatrali kako par pristiže na nedelju mode, a ono što je šokiralo mnoge jeste da Cenzurijeva nije imala veš.

Za razliku od svoje žene, Kanje Vest je bio obučen od glave do pete u crno, noseći čak i rukavice i kapuljaču.

Bjanka

Foto: profimeda

 

Par je dan proveo u šopingu, nakon čega su se uputili u jedan restoran u Parizu.

Opšte je poznato da Bjanka praktikuje ovakav stil oblačenja od kako je u braku sa reperom.

Nedavno, isplivala je informacija da je Kim Kardašijan, zabranila svom bivšem suprugu, da dovodi Bjanku nagu pred decu, jer to loše utiče na njih.

Bjanka

Foto: profimeda

 

Na Tik Toku je osvanuo crtež koji je nacrtala Nort, na kome je njen tata sa nagom maćehom.

Bjanka

Foto: profimeda

 

Podsećamo, pvo bizarno ponašanje strani mediji su okarakterisali kao hrabro prihvatanje mode, a Kanje već duže vreme boluje od maničnih napada i sklon je nasilju, što ga je koštalo porodice.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading