Metju Peri
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Sinoć su gledaoci na BBC-u primetili da je BAFTA dodela nagrada zanemarila nedavno preminulog glumca Metjua Perija, dok su se prisećali svih onih koji su preminuli u poslednjih 12 meseci. 

Hana Vadingam je izvela emotivnu interpretaciju pesme "Time After Time" Sindi Loper, dok je ceremonija odala počast preminulima u posebnom segmentu "In Memoriam". Dok je uvodio segment, domaćin Dejvid Tenant je odao počast onima koji su izgubili živote, dok su se njihova imena pojavljivala na ekranu dok je Hana pevala.

Segment je završen snimkom ser Majkla Gembona u ulozi Dambldora u filmovima "Hari Poter", ostavljajući fanove potresenima dok su odavali počast ikoni Holivuda, koja je preminula krajem septembra 2023. Međutim, nije bilo pomena za zvezdu serije "Prijatelji" Metjua Perija, koji je preminuo prošle godine. 

Jedan fan je na društvenim mrežama napisao: "Da li postoji razlog zašto Metju Peri nije pomenut na listi preminulih ove godine? #BAFTAs", dok je drugi dodao: "Ne mogu da verujem da ste izostavili Metjua Perija iz In Memoriam. #BAFTA". Treći je podelio: "Kao da niste prikazali Metjua Perija #baftas", dok je četvrti napisao: "Kako su zaboravili Metjua Perija #BAFTAs". Peti je dodao: "Nema Metjua Perija u memorijalu #BAFTAs?? Deluje prilično kao nepoštovanje. Da li su ga jednostavno zaboravili?".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading