žizel bundšen
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Slavna manekenka Žizel Bundšen , oprostila se juče postom na Instagramu od svoje majke, koja je preminula pre nekoliko dana u 75. godini, nakon borbe sa kancerom.

Modna zvezda uputila je dirljive reči uz seriju zajedničkih fotografija. Dobila je veliki broj poruka podrške među kojima je i poruka njene koleginice i prijateljice Linde Evanđeliste.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

- Voljena majko, boli me saznanje da te više neću moći zagrliti, ali znam da ćeš uvek paziti na nas. Bila si anđeo na zemlji, uvek si pomagala svima oko sebe. Jako sam zahvalna što sam tvoja ćerka i što sam učila od tebe. Hvala ti što si najbolji uzor ljubavi, snage, saosećajnosti, hrabrosti i milosti - napisala je ona pa nastavila:

- Zauvek ću negovati lepe uspomene koje smo delili i živeću u skladu sa vrednostima kojima si me naučila. Živećeš zauvek kroz mnoge živote koje si dotakla. Hvala ti što si mi dala pet najboljih prijatelja za ceo život. Tvoja ljubav će nas uvek voditi. Srešćemo se u snovima. Volim te - napisala je manekenka i dirnula mnoge svojim rečima.

Majka slavne manekenka Žizel Bundšen, Vanija Nonenmaher lečila se u bolnici Moinhos de Vento u Porto Alegreu u Brazilu, a  nakon pogoršanja stanja, izgubivši bitku sa kancerom preminula je, piše The Sun. Brazilske novine GZH prve su objavile ovu vest. Manekenkina majka bila je bankarka u penziji, radila je u Banco do Brasil. Imala je brazilsko državljanstvo, a poreklom je bila iz Nemačke. Dobila je šest ćerki sa univerzitetskim profesorom.

Vanija je sa porodicom živela u Horizontini. Služba u crkvi održana je u ponedeljak u Ekumenskoj kapeli Metropolitanskog krematorijuma u Porto Alegreu. Nakon toga obavljena je i sahrana.

Podsetimo, Žizel je uvek isticala koliko je srećna što je odrasla u velikoj porodici sa svojih pet sestara i roditeljima.

- Kada sam odrastala u Horizontini, uvek je bilo nas šest devojaka za stolom, šest glasova koji su se pokušavali da se nadglasaju i da bi razgovarali, smejali se ili jednostavno neslagali u isto vreme - napisala je Žizel u svojim memoarima iz 2018.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading