Britni Spirs
Foto: Alo/Profimedia

Britni Spirs je tri meseca posle razvoda od Sema Ašgari  na svom Instagram profilu otvoreno pisala o prvim rezultatima.

Naime, pevačica kaže da je shvatila da mora da vodi računa više o sebi, te da sebe stavi na prvo mesto, a onda je počela da piše nepovezane stvari.

- Tako je čudno biti sama. Imala sam dosta vremena da se zaista osvrnem na sve dobro i loše… Shvatila sam da uopšte ne razgovaram tako lepo sa sobom. Lako sam manipulisana i nosim svoje srce na tacni. Ali definitivno menjam sve to. Moram da nađem vremena da zastanem i pogledam oko sebe, da ponovo procenim sebe i kažem - da li je ovo dobro za mene? Volim rutinu i obično radim istu stvar svaki dan. Iskreno, dosadno mi je, ali se takođe plašim mnogo stvari - napominje Spirs.

Nakon toga Britni se prisetila kako je sa majkom išla u katoličku crkvu, te kako je dok je prelistavala slike iz porodičnog albuma, shvatila da je "izgubila sebe". Zatim je počela da piše nepovezano i niko ne zna šta je time htela da kaže.

- Čudno je, jer imam mali vrt sa cvijećem na balkonu ispred moje sobe… Prilično je lepo kada sunce udari na pravo mesto. Slike izgledaju kao dijamanti koji blistaju svuda - rekla je Britni

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading