Mišel Fajfer
Foto: EPA/EPA

Glumica Mišel Fajfer izazvala je zabrinutost među svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram objavivši niz fotografija na kojima se vidi ogromna masnica na njenom oku.

Naime, ona je otkrila da je povredu zaradila igrajući piklbol, a u opisu fotografija upozorila je svoje pratioce da budu oprezni prilikom igranja ovog sporta. Na jednoj od fotografija glumica drži led kako bi ublažila otok, dok se na ostalim vidi modro i otečeno oko.

Nakon objavljivanja fotografija, ispod istih su se odmah nizali komentari zabrinutih pratioca, ali i podrške kolega iz sveta zabave. Zanimljivo je da je glumica nastavila da igra ovaj sport čak i sa povredom, što je otkrila Mišelina sestra u komentarima.

Podsetimo, poznate su njene uloge u filmovima "Lice sa ožiljkom" iz 1983, a potom i u filmovima "Doba nevninosti", "Jednog lepog dana" i "Opasni umovi". Za ulogu u filmu "Opasne veze" dobila je značajnu glumačku nagradu BAFTA, a za uloge u filmovima "Fantastična braća Bejker" i "Polje ljubavi" nominovana je za Oskara za najbolju glavnu glumicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading