Bred i Paks
Foto: Alo/Profimedia

Usvojeni sin glumca Breda Pita i Anđelina Džoli, Paks Džoli Pit, nazvao je svog oca "svetskim š*pkom", zbog kojeg se četvoro glumčeve najmlađe dece "trese od straha".

Srećan Dan očeva, ovom š*pku svetskog ranga - napisao je Paks sarkastično na Instagramu na Dan očeva 2020. godine.

Vremenom dokazuješ da si užasna osoba koja zaslužuje prezir. Nemaš ni obzira ni empatije prema svoje četvoro najmlađe dece, koja drhte od straha kad su u tvojoj prisutnosti. Nikad nećeš razumeti štetu koju si naneo mojoj porodici jer to ne možeš shvatiti. Napravio si život mojih najbližih paklom. Možeš reći svetu i sebi šta želiš, ali istina će doći na videlo - dodao je Paks tada.

Srećan Dan očeva, ti j*beno odurno ljudsko biće! - zakjučio je tada Paks svoju objavu, koju je propratio fotografijom na kojoj Bred dobija Oskara za najboljeg sporednog glumca za film "Once Upon a Time...".

Podsetimo, Anđelina je Paksa usvojila iz sirotišta u Ho Ši Min Sitiju u Vijetnamu 2007. godine, kad je imao tri godine. Biološka majka ga je ostavila kao novorođenče, jer je bila zavisnica od heroina, a Bred ga je zvanično usvojio godinu nakon Džolijeve. Kad su se Andželina i Bred rastali 2016. godine, deca su ostala sa njom. Paks je ovo objavu podelio na svom privatnom profilu, kad je imao 16 godina. 

@alo_portal Ana Ćurčić otkrila kako se osećala povodom nove sezone Zadruge! Celu emisiju pogledajte na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #anacurcic #zadruga #elita ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading